«Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα της ζωής μου ήταν όταν...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Πότε;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα της ζωής μου ήταν όταν...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Το πρωί του Σαββάτου 24/12 στην ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της θεατρικής παράστασης «Σκρούτζ The musical» για το ποια ήταν τα αγαπημένα τoyς χριστούγεννα και ποιος ήταν ο λόγος.

Μέσα στους ηθοποιούς της θεατρικής παράστασης είναι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο πρώην της είναι πλέον με πρώην παίκτρια του Survivor (δείτε εδώ ποια είναι) και ανέφερε ποια ήταν τα πιο γλυκά χριστούγεννα που θυμάται και θα την μείνουν αξέχαστα.

Η συγκινητική εξομολόγηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Το «Open Weekend» ήρθε το Σάββατο σε άκρως εορταστικό κλίμα, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Open Tv. Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στα παρασκήνια της παράστασης «Σκρουτζ» και συνάντησε τους πρωταγωνιστές της. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε ποια ήταν τα πιο γλυκά Χριστούγεννα της ζωής της.

Ο λόγος, για την γέννηση της πρώτης κόρης Λυδίας, που όταν μια γυναίκα γίνεται για πρώτη φορά μητέρα, αλλάζει ο χαρακτήρα και το σώμα και γενικα είναι πιο ευαίσθητες, αν σκεφτεί κανείς τις εκρήξεις των ορμωνών.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στο ότι η μεγάλη της κόρη ζητά γενικά δώρα από τον άγιο βασίλη και του γράφει γράμματα κάθε χρόνο, σε αντίθεση με την μικρή της κόρη που δεν θέλει γενικά δώρα και είπε ότι εάν την αφήσει σε ένα μαγαζί με παιχνίδια δεν θα πάρει κάτι, γιατί έτσι είναι σαν άνθρωπος.

«Τα πιο τρυφερά Χριστούγεννα της ζωής μου ήταν όταν γέννησα την δεύτερη κόρη μου. Γεννήθηκε Νοέμβριο και ήταν πολύ μωρό. Ήταν πολύ γλυκά. Είναι δύσκολες οι πρώτες ημέρες. Η Λυδία γράφει γράμματα στον Αι Βασίλη, ζήτησε μια μεγάλη γοργόνα. Η μικρή δεν ζήτησε κάτι» αποκάλυψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.