Τεράστιος σάλος - Επιβλήθηκε πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Δέσποινα Βανδή εξαιτίας του Βασίλη Μπισμπίκη

Τι συμβαίνει;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τεράστιος σάλος - Επιβλήθηκε πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Δέσποινα Βανδή εξαιτίας του Βασίλη Μπισμπίκη

Το πρωί της Δευτέρας (26/12) το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ένα πρόστιμο, στον Βασίλη Μπισμπίκη και το νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Δέσποινα Βανδή. Η αφορμή για το πρόστιμο εναντίον του μαγαζιού και του ηθοποιού, που πρόσφατα τον είδαμε να προκαλεί αντιδράσεις με το φίλι πάνω στην σκηνή (δείτε εδώ το στιγμιότυπο) ήταν μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media.

Με τις φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και να κατακεραυνώνουν τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο Θάνος Πλεύρης βρήκε την ευκαιρία και την "γράπωσε".

Το πρόστιμο στον Βασίλη Μπισμπίκη και το νυχτερινό μαγαζί από τον Θάνο Πλεύρη

Οι φωτογραφίες του Βασίλη Μπισμπίκη από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή κάνουν τον γύρο των social media. Και όπως φαίνεται, τις είδε και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ξεκίνησαν διαδικασία για να επιβληθεί πρόστιμο για μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου.

Σε ανάρτηση στο Twitter, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης κοινοποίησε φωτογραφία από το νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, στην οποία εμφανίζεται ο Βασίλης Μπισπίκης να κρατά... τσιγάρο.

«Με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν» γράφει χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας. «Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ», τονίζει ο Θάνος Πλεύρης.

UPDATE: Διαβάστε εδώ τι νέα μακροσκελή ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη που κατακεραυνώνει τον Βασίλη Μπισμπίκη!

Να υπενθυμίσουμε ότι το ίδιο βράδυ βρέθηκε και η Άννα Βίσση στο νυχτερινό κέντρο. Η Άννα Βίσση, λοιπόν, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο με την κόρη της που όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες ήταν μια κούκλα, και επί αρκετή ώρα συνομιλούσε με τον Βασίλη Μπισμπίκη ο οποίος δεν χάνει νύχτα που να τραγουδάει η αγαπημένη του (δείτε εδώ την κίνηση του ηθοποιού στην τραγουδίστρια που έκανε όλο το νυχτερινό κέντρο να τους κοιτά)

Βίσση Κόρη

Πάντα είναι εκεί, στα πίσω τραπέζια για να μην κάνει τόσο αισθητή την παρουσία του και πάντα στηρίζει την Δέσποινα. Έτσι κι εκείνο το βράδυ λοιπόν, βρέθηκε εκεί. Μάρτυρες αποκαλύπτουν στο Youweekly.gr πως η Άννα Βίσση τον πλησίασε, τον φίλησε και ήταν και οι δυο με το χαμόγελο στα χείλη. Έκατσε αρκετή ώρα στο τραπέζι του και τα είπαν και μάλιστα, αυτό που λίγοι παρατήρησαν ήταν πως η Άννα έσφιξε σε κάποια φάση το χέρι του Μπισμπίκη, λίγο πριν τον αποχαιρετήσει για να επιστρέψει στο δικό της τραπέζι, ενώ κατά την διάρκεια της συνομιλίας τους δεν έλειψαν τα πειράγματα. Μέχρι και την γλώσσα του έβγαλε!. Μια κίνηση που σίγουρα δείχνει οικειότητα και ζεστασιά. Λέτε οι τραγουδίστριες να βγαίνουν ζευγάρια και να μην το έχουμε αντιληφθεί; Who knows... Πάντως είναι ωραία η εικόνα που έχουν φτιάξει τα δυο αυτά είδωλα.

Βανδή Μπισμπίκης

Άννα Βίσση Δέσποινα Βανδή κόντρα