Αποκλειστικές φωτογραφίες: Η κίνηση της Βίσση στον Μπισμπίκη την ώρα που η Βανδή τραγουδούσε

Το απαθανάτισε ο φωτογράφος του Youweekly.gr!!!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικές φωτογραφίες: Η κίνηση της Βίσση στον Μπισμπίκη την ώρα που η Βανδή τραγουδούσε

«Όταν βγήκε η Δέσποινα Βανδή, η Άννα Βίσση έλειπε στο Λονδίνο. Υπήρχε πολύ έντονη ανάγκη να υπάρχει ένα ποπ είδωλο εδώ. Η Δέσποινα είχε όλα τα εφόδια για να το κάνει. Όταν έπρεπε να διαλέξει συνεργάτες, προφανώς διάλεξε τους τοπ. Οι τοπ αυτοί δούλευαν με την Άννα Βίσση. Κάπως έτσι ξεκίνησε μεταξύ της πιάτσας ότι “αυτή τη μιμείται”. Δεν τη μιμείται, πήρε απλά τους καλύτερους και οι καλύτεροι εκείνη την περίοδο ήταν ελεύθεροι.

«Ήταν εξώφυλλο στο ''Down Town'' η Δέσποινα Βανδή, που έλεγε “Η Άννα Βίσση είναι 30 χρόνια στο τραγούδι κι εγώ δεν είμαι ακόμα 30 χρόνων”. Αυτό έχει διπλή ανάγνωση: εκείνη είναι μια φτασμένη τραγουδίστρια, εγώ είμαι ακόμα τίποτα, οπότε μη με συγκρίνετε. Ήταν όπως το πάρεις. Εκείνη την εποχή το πήραμε αλλιώς, αλλά η Δέσποινα δεν το είπε έτσι», είχε πει σε συνέντευξή της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποκαλύπτοντας τον λόγο που η Δέσποινα Βανδή και η Βίσση είχαν αυτή την χρόνια κόντρα, η οποία «σβήστηκε» με την κοινή εμφάνιση που έκαναν πριν από λίγα χρόνια στο πλατό του J2us (δείτε εδώ το βίντεο). Από τότε οι δυο καλλιτέχνιδες έχουν πολύ καλές σχέσεις. Τόσο καλές που η Άννα Βίσση πριν από λίγες ημέρες εθεάθη να διασκεδάζει στο Έναστρον, όπου τραγουδά η Δέσποινα Βανδή. Εννοείται πως η κάμερα του Youweekly.gr ήταν εκεί και τα κατέγραψε όλα.

Κάπου εδώ να σημειωθεί πως εκεί βρισκόταν και η κόρη της Βίσσης, Μελίνα, η οποία μάγεψε τα βλέμματα με το μίνι φόρεμά της (δείτε εδώ φωτογραφία).

Τι έγινε στο Έναστρον με την Βίσση και τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Άννα Βίσση, λοιπόν, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο με την κόρη της που όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες ήταν μια κούκλα, και επί αρκετή ώρα συνομιλούσε με τον Βασίλη Μπισμπίκη ο οποίος δεν χάνει νύχτα που να τραγουδάει η αγαπημένη του.

Βίσση Κόρη

Πάντα είναι εκεί, στα πίσω τραπέζια για να μην κάνει τόσο αισθητή την παρουσία του και πάντα στηρίζει την Δέσποινα. Έτσι κι εκείνο το βράδυ λοιπόν, βρέθηκε εκεί. Μάρτυρες αποκαλύπτουν στο Youweekly.gr πως η Άννα Βίσση τον πλησίασε, τον φίλησε και ήταν και οι δυο με το χαμόγελο στα χείλη. Έκατσε αρκετή ώρα στο τραπέζι του και τα είπαν και μάλιστα, αυτό που λίγοι παρατήρησαν ήταν πως η Άννα έσφιξε σε κάποια φάση το χέρι του Μπισμπίκη, λίγο πριν τον αποχαιρετήσει για να επιστρέψει στο δικό της τραπέζι, ενώ κατά την διάρκεια της συνομιλίας τους δεν έλειψαν τα πειράγματα. Μέχρι και την γλώσσα του έβγαλε!. Μια κίνηση που σίγουρα δείχνει οικειότητα και ζεστασιά. Λέτε οι τραγουδίστριες να βγαίνουν ζευγάρια και να μην το έχουμε αντιληφθεί; Who knows... Πάντως είναι ωραία η εικόνα που έχουν φτιάξει τα δυο αυτά είδωλα.

Να σημειωθεί πως λόγω της επίσκεψης του Βασίλη Μπισμπίκη στο νυχτερινό κέντρο εκείνη την βραδιά, του επιβλήθηκε πρόστιμο, όπως και στο κέντρο - δείτε τον λόγο.

Βανδή Μπισμπίκης

Βανδή Μπισμπίκης Άννα Βίσση

Άννα Βίσση Δέσποινα Βανδή κόντρα