Με 7θέσιο καναπέ και φυτά εσωτερικού χώρου - Εκεί θα μεγαλώσει το μωρό της Ελένης Φουρέιρα

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @foureira)
(instagram / @foureira)

Μπορεί η Ελένη Φουρέϊρα να είναι έτοιμη να γεννήσει τον καρπό του έρωτα της με τον Αλμπέρτο Μποτία, αλλά δεν γίνεται να μην γίνει λόγος για το πανέμορφο σπίτι που στόλισαν πρόσφατα (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Η Ελένη Φουρέιρα το τελευταίο διάστημα παρόλο που δεν έχει κάνει καμία δήλωση σχετικά με την εγκυμοσύνη της και δεν κρύβει την φουσκωμένη της κοιλίτσα, ανεβάζοντας "καυτές" φωτογραφίες, προσπαθεί όσο μπορεί να προστατεύσει το θαύμα που ζει. Για αυτό άλλωστε δεν έχουμε μάθει ακόμη το φύλο του μωρού και γενικά τις λεπτομέρειες.

Βέβαια, η τραγουδίστρια βλέπει την ευτυχία και στα επαγγελματικά της. Μπορεί να είναι έγκυος, ωστόσο δεν σταματά να εκπλήσσει τους θαυμαστές της. Πρόσφατα μάλιστα, έκανε μια ανακοίνωση που έφερε τα πάνω κάτω στα social media.

Ελένη Φουρέιρα Συγκινητικά Συγκινήθηκα

Το υπερπολυτελές σπίτι της Ελένης Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μία από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της pop μουσικής και δικαιωματικά έχει πάρει τον τίτλο της «Βασίλισσας της μουσικής».

Η Ελένη Φουρέιρα βλέπει συνεχώς τις μετοχές της να απογειώνονται, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό, καθώς κάθε νέο της κομμάτι γίνεται επιτυχία και με κάθε εμφάνιση της αποθεώνεται.

Η τραγουδίστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία. Από την στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, η τραγουδίστρια μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της χωρίς πλέον να κρύβει την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μάλιστα, το ζευγάρι έχει ήδη πάρει την απόφασή του για το ποιος θα βαφτίσει το παιδί τους, ενώ η ίδια δείχνει να είναι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη με το γεγονός ότι θα γίνει μαμά για πρώτη φορά.

Η Ελένη Φουρέιρα ζει σε ένα άνετο σπίτι στα Νότια Προάστια, το οποίο πρόκειται για ένα μοντέρνο σπίτι, με άνετους και λειτουργικούς χώρους. Είναι διακοσμημένο με minimal διάθεση και στο σαλόνι πρωταγωνιστεί ένας λευκός καναπές, μια μεγάλη τηλεόραση και διάφορα διακοσμητικά.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια έχει μοιραστεί φωτογραφίες με τις αγαπημένες της γωνιές που είναι ο καναπές, η τραπεζαρία της αλλά και η κουζίνα της.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί και ο κήπος της, στον οποίο πολύ συχνά ποζάρει και όπως θα δείτε είναι τεράστιος.

Το σπίτι

Το σπίτι