Χρήστος Σαντικάι: Οι νέες αδημοσίευτες φωτογραφίες με τον γιό του - Τον πήρε ο ύπνος την ώρα που τον...

Οι χιουμοριστικές αναρτήσεις τους!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @xristos.santikai)
(instagram / @xristos.santikai)

Το πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο ζευγάρι αυτή την στιγμή στην ελληνική showbiz είναι σίγουρα, η Λάουρα Νάργες με τον αγαπημένο της σύντροφο, Χρήστο Σαντικάι. Το ζευγάρι χθες 25/12 ανήμερα των Χριστουγέννων έκανε μια από τις πιο τρυφερές αναρτήσεις στον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram (δείτε την εδώ).

Σήμερα, είναι μια άλλη μέρα και είναι από τις μέρες που μερικοί άνθρωποι, μπορούν να ξεκουραστούν, μιας και δεν είναι εργάσιμη μέρα. Ο Χρήστος Σαντικάι, όμως φανερά κουρασμένος από τα βάρη της δουλειάς και του νεογέννητου πανέμορφου γιού του, τον πήρε ο ύπνος, την λάθος στιγμή και η Λάουρα Νάργες ήταν εκεί και απαθανάτισε την στιγμή.

Οι νέες αδημοσίευτες φωτογραφίες του Χρήστου Σαντικάι και της Λάουρας Νάργες

Τρισευτυχισμένοι είναι εδώ και τρεις περίπου μήνες η Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι, καθώς έχει έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.

Η Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι περνούν μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, μιας και πριν από μερικούς μήνες έγιναν για πρώτη φορά γονείς, μιας και γεννήθηκε ο πανέμορφος γιος τους. Ο μικρός γεννήθηκε περί τα τέλη Σεπτεμβρίου και το ζευγάρι από την πρώτη στιγμή που τον κράτησαν στην αγκαλιά τους, δεν ξεκολλούν στιγμή από το πλευρό του.

Η Λάουρα Νάργιες από την αρχή της εγκυμοσύνης της δημοσίευε συνεχώς φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, ενημερώνοντας όλους τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της εγκυμοσύνης της.

Η πανέμορφη μανούλα φαίνεται πώς συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και μετά τον τοκετό της, μιας και συχνά ποστάρει στιγμιότυπα από την νέα της καθημερινότητά της. Χθες (25/12), ο Χρήστος Σαντικάι είχε την ονομαστική του γιορτή και η Λάουρα Νάργιες θέλησε να του ευχηθεί δημόσια, ανεβάζοντας φωτογραφίες του μαζί με τον γιο τους.

Όπως ήταν φυσικό, οι διαδικτυακοί της φίλοι «έλιωσαν» με τις εικόνες που αντίκρυσαν και έσπευσαν να σχολιάσουν.

Ο Χρήστος Σαντικάι με το μωρό!
(instagram / @xristos.santikai)