Λάουρα Νάργες: Η πρώτη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με τον μπέμπη της - Όλοι μαζί οικογενειακά

Η ανάρτηση της στα social!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
NDPPHOTO / NDP PHOTO
NDPPHOTO / NDP PHOTO

Όπως είναι αναμενώμενο με τόσες χαρές που είχε το σπίτι της Λαόυρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι, δημοσίευσαν μια φωτογραφία στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Με τον ερχομό του πανέμορφου γιού τους (δείτε εδώ πότε γεννήθηκε) φυσικό και επόμενο ήταν να δούμε μια φωτογραφία, που πλυμμιρίζει από οικογενειακή αγάπη και ευγνωμοσύνη.

Η ραδιοφωνικός παραγωγός, από όταν γεννήθηκε ο γιός της, έχει δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες μαζί του ανα τακτά χρονικά διαστήματα, κάτι που κάνει τους ακόλουθους της να την αγαπούν παραπάνω.

Η χριστουγεννιάτικη και οικογενειακή φωτογραφία της Λάουρας Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι

Τα φετινά Χριστούγεννα για την Λάουρα Νάργες είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με εκείνα όλων των προηγούμενων χρόνων αφού τη βρίσκουν με τον σύντροφο της ζωής της Χρήστο Σαντικάι και τον γιο τους που ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Σεπτέμβριο και πρόκειται να πάρει το όνομα Αλέξανδρος.

Η νέα καθημερινότητα και οι αλλαγές που έχουν έρθει στη ζωή της φαίνεται πως βρίσκουν ιδιαίτερα χαρούμενη τη Λάουρα Νάργες που δείχνει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή με την οικογένειά της.

Σήμερα, ανήμερα των Χριστουγέννων, θέλοντας να ευχηθεί “Καλά Χριστούγεννα” σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και τον αγαπημένο της Χρίστο Σαντικάι, η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία και μια ακόμη μόνο με τον τριών μηνών γιο τους και έγραψε,

«Η οικογένεια Νάργες-Σαντικάι σας εύχεται καλά Χριστούγεννα με πολλή αγάπη! Χρόνια πολλά στον μπαμπάκα μας».

Η οικογενειακή φωτογραφία τους

Αυτό είναι το αγαπημένο παιχνίδι του γιου της Λάουρας Νάργες

Να υπενθυμίσουμε το περιστατικό με την Λάουρα Νάργες, μπορεί να έζησε μία περιπέτεια το πρώτο βράδυ που επέστρεψε από το μαιευτήριο με τον γιο της, όμως πλέον έχει αρχίσει να συνηθίζει την νέα της καθημερινότητα και απολαμβάνει όλο τον χρόνο που περνά δίπλα στον γιο της.

Μάλιστα, μοιράζεται συχνά και διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με εκείνον μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ενημερώνει το κοινό της σχετικά με όσα γνωρίζει πλέον εκείνη ως μαμά, αλλά και με όσα κάνει το παιδί της που την ξετρελαίνουν.

Την Τετάρτη 26/10, λοιπόν, δημοσίευσε μία φωτογραφία, δείχνοντας σε όλους πως ο μικρός Αλέξανδρος απέκτησε ένα αγαπημένο παιχνίδι. Για την ίδια είναι κάτι πρωτόγνωρο και άκρως συγκινητικό, γι' αυτό και δεν θέλησε να το κρατήσει για τον εαυτό της. Φυσικά, τα μηνύματά της γέμισαν για άλλη μία φορά με χαριτωμένα σχόλια.

Λάουρα Νάργες γιος