Λάμπει από χαρά - Η νέα φωτογραφία της Λάουρα Νάργες αγκαλιά με τον 3 μηνών γιο της 

Ότι πιο γλυκό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Laura Narjes
Instagram / Laura Narjes

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν τους τελευταίους τρεις περίπου μήνες η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, μιας και η πρώτη έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και πλέον είναι γονείς.

Η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός έχει αφιερώσει όλο της τον χρόνο στην ανατροφή του γιου της και θέλει να βρίσκεται συνεχώς δίπλα του, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις συχνές αναρτήσεις που κάνει στα social media. Πολλές φορές η Λάουρα μας δείχνει τον μικρό και μάλιστα πριν μερικές μέρες με ένα βίντεο που δημοσίευσε το ζευγάρι πριν μερικές μέρες, αποκαλύφθηκε και ποια θα είναι και η νονά (δείτε εδώ).

Ταυτόχρονα, η Λάουρα δεν διστάζει να δείχνει και μέρα με την μέρα τις αλλαγές που έχει στο σώμα της μετά τον τοκετό (δείτε εδώ μια σχετική φωτογραφία). Αυτό βέβαια, είναι το τελευταίο που την ενδιαφέρει, μιας και το μόνο που την απασχολεί είναι η όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον αγαπημένο της.

Η νέα φωτογραφία της Λάουρα Νάργες με τον 3 μηνών γιο της

Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής 18/12 η ίδια μοιράστηκε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς την είδαμε να ποζάρει αγκαλιά με τον τριών μηνών γιο της.

«It’s the most wonderful time of my life» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Λάουρα Νάργες.

Η φωτογραφία της Λάουρα Νάργες με τον 3 μηνών γιο της 
Instagram / Laura Narjes

Να σημειώσουμε μάλιστα πως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη στο Secret της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, το αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι σκέφτεται να πραγματοποιήσει τον γάμο του μαζί με την βάφτιση του παιδιού της.

Συγκεκριμένα, και οι 2 επιθυμούν να γίνουν οι 2 τελετές μαζί στο τέλος της επόµενης χρονιάς. Ο µικρός, πρόκειται να πάρει το όνοµα Αλέξανδρος, το οποίο επέλεξαν οι γονείς χωρίς να ακολουθήσουν τις παραδόσεις, αλλά επειδή τους άρεσε και πιστεύουν πως θα του ταιριάζει, κάτι που είχε αποκαλύψει λίγο πριν τον ερχομό του μωρού ο τραγουδιστής μέσα από μερικές δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες.