Το σώμα της 40 ημέρες μετά τη γέννα - Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της Λάουρα Νάργες

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Λάουρα Νάργες
Instagram / Λάουρα Νάργες

Το βράδυ της Δευτέρας 31/10 η Λάουρα Νάργες θέλησε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απαθανατίζοντας το κορμί της 40 ημέρες μετά την γέννα (δείτε εδώ την πρώτη εικόνα του γιου της μέσα από το μαιευτήριο), ενώ παράλληλα έδωσε ένα μικρό στοιχείο για το παιδάκι της.

Από τη μία πλευρά, πόζαρε με ένα στενό γαλάζιο φόρεμα αναδεικνύοντας τις καμπύλες της και το πραγματικό της σώμα τόσες μέρες μετά και, από την άλλη, έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους τα μικρά χεράκια του Αλέξανδρου.

Το πραγματικό σώμα της Λάουρας Νάργες μετά τη γέννα

«Σαραντίσαμε σήμερα στο «λιμάνι» μας στο «μικρό Παρίσι», και διαβαστήκαμε στην αγαπημένη μας εκκλησία! Πόσο ξεχωριστή και συγκινητική στιγμή. Άξιζε με τα παραπάνω φυσικά το πολύωρο (και πρώτο) μας ταξίδι έως εδώ, και απ' ότι καταλαβαίνω του αρέσουν πάρα μα πάρα πολύ οι βόλτες!!!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Λάουρα Νάργες
Instagram / Λάουρα Νάργες

Λάουρα Νάργες γιος
Instagram / Λάουρα Νάργες

Δεν μπορεί ούτε να φάει χωρίς το μωρό της

Μία ημέρα αφού ο γιος της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι έκλεισε ένα μήνα ζωής (δείτε εδώ την εορταστική ανάρτηση της πρώτης), η νεαρή μανούλα δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να δείξει πως έχει αλλάξει η ζωή της μετά την άφιξη του παιδιού της.

Πιο συγκεκριμένα, η ραδιοφωνική παραγωγός απαθανάτισε τον εαυτό της το απόγευμα του Σαββάτου 22/10, την ώρα που προσπαθούσε να φάει το φαγητό της, κρατώντας στην αγκαλιά της τον μικρό Αλέξανδρο, όπως θα τον ονομάσουν, ο οποίος κοιμόταν χωρίς να καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του.

«Αγκαλίτσες. Δεν ξεκολλάμε ο ένας από τον άλλο με τίποτα. Νέος τρόπου να τρώμε», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.