Χαρές στο σπίτι της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι - Τι συνέβη;

Η ανάρτηση στο instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Λάουρα Νάργες
Instagram / Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες πριν από λίγο διάστημα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι. Πέρασε κιόλας ένας μήνας από εκείνη την ημέρα (δείτε εδώ πως πέρασαν το πρώτο τους βράδυ μητέρα και γιος) και η ραδιοφωνική παραγωγός θέλησε να το γιορτάσει με μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε, το απόγευμα της Παρασκευής 21/10, μία εικόνα της από ακριβώς μετά την γέννα και ενημέρωσε το κοινό της πως στο σπίτι της έχουν γιορτή, αφού ο μικρός Αλέξανδρος έκλεισε ένα μήνα στην αγκαλιά των γονιών του. Τα μηνύματα, όπως ήταν αναμενόμενο, "έπεσαν βροχή"

Η ανάρτηση της Λάουρας Νάργες για τον 1ο μήνα του γιου της

«Λεχώνα…Σήμερα έχουμε επέτειο, είμαστε 1 μήνα μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Λάουρα Νάργες
Instagram / Λάουρα Νάργες

Η σύγκριση του γιου της με τον πατέρα που έχασε πριν 9 χρόνια

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Λάουρα Νάργες μιας και πριν λίγες εβδομάδες υποδέχτηκε στον κόσμο τον γιο της, με την καθημερινότητα της να έχει αλλάξει πλήρως (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες έξω από το μαιευτήριο).

Ωστόσο ο μικρούλης δεν θα γνωρίσει ποτέ τον έναν του παππού, τον μπαμπά της Λάουρα, μιας και έφυγε από την ζωή πριν 9 χρόνια, τα οποία συμπληρώνονται σήμερα 19/10.

Γι' αυτό, η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για την απώλεια του μπαμπά της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τονίζοντας πόσο του μοιάζει ο εγγονός του.

«Εννέα χρόνια. 19/10/2013. Πόσο μα πόσο σου μοιάζει ο Αλέξανδρος… Ίδιοι» έγραψε η Λάουρα Νάργες στην φωτογραφία του πατέρα της που ανέβασε.

undefined