Μόνη πέρασε τη πρώτη νύχτα με τον γιο της η Λάουρα Νάργες - Γιατί έλειπε από το σπίτι ο Χρήστος Σαντικάι

Οι πρώτες ώρες με το νεογέννητο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μόνη πέρασε τη πρώτη νύχτα με τον γιο της η Λάουρα Νάργες - Γιατί έλειπε από το σπίτι ο Χρήστος Σαντικάι

Στο σπίτι τους έχουν επιστρέψει η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι μαζί με τον γιο τους, Αλέξανδρο (δείτε εδώ γιατί τον ονόμασαν έτσι) με την καθημερινότητά τους να έχει ήδη αλλάξει πολύ.

Η ραδιοφωνική παραγωγός όπως όμως αποκάλυψε χρειάστηκε να περάσει το πρώτο βράδυ μόνη με τον νεογέννητο γιο της, καθώς ο αγαπημένος της δεν ήταν μαζί της, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ενώ από το σπίτι απουσίαζε και η μητέρα της Λάουρα καθώς πήγε να δει από κοντά τον γαμπρό της.

Η Λάουρα συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία στα instastories της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες ώρες στο σπίτι με τον μικρό της.

Η πρώτη νύχτα της Λάουρα Νάργες στο σπίτι μόνη με τον γιο της

«Η πρώτη νύχτα μόνη με τον μικρό, χωρίς τον μπαμπά (τραγουδάει) και τη γιαγιά (πήγε να θαυμάσει τον γαμπρό της από κοντά). Τέλεια θα πάει το pyjama party μας» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η πρώτη νύχτα στο σπίτι μόνη με τον γιο της

Βούρκωσε μπροστά στις κάμερες για τον γιο της η Λάουρα

Η αγαπημένη Λάουρα Νάργες πριν από λίγα 24ωρα έγινε μητέρα (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία με το μωράκι) και το απόγευμα της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου πήρε εξιτήριο ξεκινώντας για τη νέα της καθημερινότητα στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο της.

Εκεί βρέθηκε η κάμερα του Alpha και η εκπομπή Happy Day με το ερωτευμένο ζευγάρι να μιλά πρώτη φορά για το μωράκι που απέκτησε. Η Λάουρα Νάργες δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, φανερά συγκινημένη με όσα βιώνει.

«Συγγνώμη, αλλά κλαίω όλη μέρα. Είναι η μέρα που θα πάμε όλοι μαζί στο σπίτι μας, ξεκινά και επίσημα ένας πολύ σημαντικός και όμορφος νέος κύκλος στη ζωή μας, είμαστε μια μικρή οικογένεια, το θέλαμε τόσο πολύ», ήταν τα πρώτα λόγια της Λάουρας.

«Ένα θα πω, αν μπορούσα να θηλάσω εγώ, θα το είχα κάνει», συμπλήρωσε ο Χρήστος Σαντικάι.