Μαίρη Χρονοπούλου: Εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας της - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η ανάρτηση της Τέτας Καμπουρέλη!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO / NDP PHOTO)
(NDPPHOTO / NDP PHOTO)

Μπορεί να πέρασαν τα χριστούγεννα, αλλά η Μαίρη Χρονοπούλου δεν γινοταν να μην ευχηθεί και αυτή με την σειρά της για τις γιορτινές μέρες που διανύουμε. Το instagram, τις προηγούμενες μέρες πλημμύρισε με αναρτήσεις απ'ο σχεδόν όλους του καλλιτέχνες και παρουσιαστές της ελληνικής showbiz, όπως η τρυφερή ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με την κόρη της (δείτε την εδώ) και την αθεράπευτα ερωτευμένη Ήβη Αδάμου (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Να υπενθυμίσουμε ότι βρισκόταν στο νοσοκομείο για προγραμματισμένη επέμβαση στις καρωτίδες τις τελευταίες μέρες η Μαίρη Χρονοπούλου, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης (14/12). Επειδή όμως βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία αλλά και επειδή έχει επιβαρυμένη αρκετά την υγείας της, οι γιατροί βρισκόντουσαν εξαρχής σε επιφυλακή.

Μάλιστα, έγινε γνωστό πως η αγαπημένη ηθοποιός είναι πολύ καλά στην υγεία της μετά το χειρουργείο και μάλιστα έστειλε σε όλους την αγάπη και τα χαιρετίσματά της.

Την εν λόγω αποκάλυψη την έκανε γνωστή μέσω του προφίλ του στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος δημοσίευσε κάποιες πρόσφατες φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης ΣΚΡΟΥΤΖ, στην οποία η Μαίρη Χρονοπούλου έδωσε το «παρών».

«Από την επίσημη πρεμιέρα μας του ΣΚΡΟΥΤΖ σε μαγική σκηνοθεσία Ανασταση Δεληγιαννη με πλήθος φίλων αγαπημένων και πρώτη βεβαίως την λατρεμένη Μαίρη Χρονοπούλου που σήμερα είναι καλά μετά την μικρή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και στέλνει την αγάπη και τα χαιρετίσματα της σε όλους», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ.

undefined

Η ανάρτηση με την Μαίρη Χρονοπούλου

Η Μαίρη Χρονοπούλου, μετά την περιπέτεια της υγείας της, γνωστοποίησε με ένα βίντεο πως είναι καλά, ενώ έστειλε και χριστουγεννιάτικες ευχές στους θαυμαστές της. Η σπουδαία ηθοποιός πραγματοποίησε την πρώτη της έξοδο μόλις εχθές και συναντήθηκε με την Τέτα Καμπουρέλη, η οποία μοιράστηκε με το κοινό της ένα βίντεο. Όπως ακούγεται στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram η ηθοποιός εύχεται στους διαδικτυακούς της φίλους «Καλές γιορτές, με υγεία, ευτυχία και έρωτα».