Γιώργος Παπαδάκης: Η επιστροφή του στο «Καλημέρα Ελλάδα» μετά την περιπέτεια της υγείας του - Τα πρώτα του λόγια

Όλα όσα είπε ο ίδιος!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαδάκης: Η επιστροφή του στο «Καλημέρα Ελλάδα» μετά την περιπέτεια της υγείας του - Τα πρώτα του λόγια

Ο Γιώργος Παπαδάκης, που είχε απουσία δύο εβδομάδων από το πλατό της εκπομπής του, «Καλημέρα Ελλάδα», επέστρεψε σήμερα 27/12 Τρίτη. Ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με την υγεία του (δείτε εδώ τι) και γύρισε σώος και αβλαβής στην παρέα της εκπομπής.

Ο ίδιος, ξεκίνησε λέγοντας...«Αναστήθηκε ο Λάζαρος» και συνέχισε την συγκεκριμένη θεματολογία της εκπομπής χωρίς να χάνει χρόνο.

Η επιστροφή του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες απουσίας του, ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε στο πόστο του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής ήταν θετικός στον κορονοϊό και μάλιστα αναγκάστηκε να νοσηλευτεί ακόμη και στο νοσοκομείο.

Το πρωί της Τρίτης, ο Γιώργος Παπαδάκης καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό και με χιούμορ μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του. Ο παρουσιαστής της πολύ πρωινής ζωνης του ΑΝΤ1 ξεκίνησε λέγοντας ότι αναστήθηκε ό λάζαρος και οτι δεν θα πει κάτι, μόνο ότι αισθάνεται καλά και πού ωραία που είναι στο πλατό της εκπομπής γιατι είναι κάτι που του δίνει δύναμη και το νιώθει σαν δεύτερο σπίτι του, τόσα χρόνια. Ακόμη, τόνισε οτι πρέπει να υπάρχει υγεία και τίποτα άλλο, γιατί τελικά αυτό είναι το μόνο που πρέπει να υπάρχει για να γίνουν όλα τα άλλα στην συνέχεια.

«Καλημέρα Ελλάδα, ήρθε ο Λάζαρος, αναστήθηκε. Δε θα πω τίποτα. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία που είμαι στο δεύτερο σπίτι μου. Χρόνια πολλά, να είστε γεροί και ευτυχισμένοι. Υγεία πάνω από όλα. Υγεία, μετά από αυτό που πέρασα 18-19 μέρες. Μου έλειψε ο χώρος.

Βγήκα μόνο χθες έξω. Παρασκευή κάναμε την τελευταία εκπομπή πριν τα Χριστούγεννα. Το βράδυ της ημέρας εκείνης βγήκα αρνητικός. Έκανα κατάχρηση από rapid test. Πρέπει να είχα κάνει γύρω στα 50 rapid test όλες αυτές τις μέρες. Τη μύτη την έχω ξεχειλώσει» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παπαδάκης