Σαν πορσελάνινη κούκλα - Η φωτογραφία της κόρης των Αϊβάζη & Κορινθίου από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της στο Λονδίνο

Οι αναρτήσεις της!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO / NDP PHOTO)
(NDPPHOTO / NDP PHOTO)

Τα Χριστούγεννα πέρασαν και οι έλληνες celebrities έκαναν τις οικογενειακές και συντροφικές τους αποδράσεις, με μερικούς να διαλέγουν προορισμούς της Ελλάδας, σαν τους Μαρτίκα-Ανδριώτου στην Θεσσαλονίκη (δείτε εδώ στιγμιότυπα) και άλλοι του εξωτερικού, σαν την Μαρία Κορινθίου, τον Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη τους.

Οι δύο έλληνες καλλιτέχνες της showbiz διάλεξαν για προορισμό την Αγγλική πρωτεύουσα και τους πολυσύχναστους δρόμους της.

Η φωτογραφίες της Μαρίας Κορινθίου με την κόρη της και τον Γιάννη Αϊβάζη

Η ηθοποιός που φέτος έχει ενεργό ρόλο και στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1, “Πρωινό”, θέλησε τα φετινά Χριστούγεννα να τα περάσει με την οικογένειά της εκτός Ελλάδος και έτσι. όλοι μαζί, ταξίδεψαν μέχρι την Βρετανική πρωτεύουσα.

Η Μαρία Κορινθίου, ο Γιάννης Αϊβάζης και η κόρη τους, Ισμήνη, πέρασαν τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Λονδίνο και μάλιστα η ίδια η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένης και εκείνης με την Ισμήνη να ποζάρει μπροστά από τη στάση του μετρό.

Η Μαρία Κορινθίου συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες στα social media της και μάλιστα το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερες με στιλιστικές προτάσεις για τις διαδικτυακές της φίλες από το πλατό της εκπομπής «Πρωινό», στην οποία συμμετέχει.

Η αναρτηση της!

Η ηθοποιός έχει ένα φανατικό κοινό που την ακολουθεί και μάλιστα με κάθε της δημοσίευση αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενο της. Αυτή τη φορά αλληλεπίδρασαν με μια φωτογραφία της Ισμήνης. Η 13χρονη Ισμήνη ποζάρει μπροστά από την είσοδο του μετρό και η μητέρα της στη λεζάντα της φωτογραφίας γράφει: «My mini me». Φυσικά η ομοιότητα μητέρας και κόρης είναι εξαιρετική, κάτι που τόνισαν και οι followers στα σχόλια.

Η ανάρτηση της!