Μαρτίκας - Ανδριώτου: Η ρομαντική απόδραση στην Θεσσαλονίκη λίγο πριν το Survivor All Star

Οι αναρτήσεις τους τα λένε όλα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @vrisiida_andrio)
(instagram / @vrisiida_andrio)

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και φυσικά δεν θα άφηναν τον λίγο ελεύθερο χρόνο που τους απομένει, πριν μπουν στο Survivor All Star (δείτε εδώ πότε) και έκαναν την "απόδραση" τους, γιορτάζοντας τις μέρες των Χριστουγέννων, όπως οι Τανιμανίδης-Μπόμπα που πήγαν στην Αράχωβα με τις δίδυμες (δείτε εδώ τις φωτογραφίες τους).

Το ζευγάρι που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή τους στον ριάλιτι επιβίωσης, περνά λίγο χρόνο μαζί, δίνοντας ο ένας στον άλλον δύναμη για τις δύσκολες μέρες που έρχονται, διότι όπως έγινε γνωστό τα ζευγάρια στο Survivor All Star, θα είναι σε ξεχωριστές παραλίες.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι, υπέγραψε την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, πριν από λίγες μέρες. Πως μπορεί όμως να επηρεάσει την σχέση τους όλο αυτό; Μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινό μας την Τρίτη 20/12 έγινε γνωστό, πως μερικά νυν και πρώην ζευγάρια θα είναι στο παιχνίδι και άλλα που έχουν σχέση θα αναγκαστούν να χωριστούν από το ταίρι τους.

Θα αναφερθούμε στα πιο καυτά ειδύλλια που θα μας απασχολήσουν με το πιο φλέγον να είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, οι οποίοι θα βρεθούν στο ίδιο νησί χωρίς να ξέρουμε τι συμβαίνει ανάμεσα στη σχέση τους (δείτε εδώ ποια παίκτρια θα βάλουν για να δημιουργήσει ίντριγκα ανάμεσά τους).

Από την άλλη έχουμε τον Μαρτίκα - Βρισήιδα, που είναι στα καλύτερα τους και σίγουρα θα δοκιμαστούν στο σημείο, όπου γνωρίστηκαν, ενώ το ίδιο θα συμβεί - επαναλαμβάνεται το επεισόδιο - ανάμεσα σε Κατσούλη και Ρουμελιώτη.

Μετά λοιπόν, από τα ζευγάρια, που έστω και σε αντίπαλες ομάδες θα είναι μαζί στο ριάλιτι επιβίωσης από την άλλη έγινε γνωστός ένας χωρισμός παίκτριας, που μπαίνει και εκείνη στο παιχνίδι (δείτε εδώ ποια είναι), ενώ από την άλλη δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κατάληξη της σχέσης Σχίζα - Παναγιώταρου και Δάντη με Ασημίνας Χατζηανδρέου, με τον τραγουδιστή να μην είναι τόσο υπέρ όλου αυτού.

«Αν πάει στο Survivor all star τι να κάνω; Θα κλαίγομαι στους φίλους μου. Θα στέλνω μηνύματα όπως πέρυσι που ζάλιζα τον κόσμο. Η περίοδος που έλειπε ήταν πολύ δύσκολη γιατί δε μου έχει ξανασυμβεί. Με την απόσταση δεν τα είχα ποτέ καλά. Δεν έχω αποχωριστεί ποτέ ξανά μια σύντροφο πάνω από 10-20 μέρες», είχε πει επί του θέματος ο Δάντης.

Η ρομαντικη απόδραση των Μαρτίκα - Ανδριώτου στην Θεσσαλονίκη

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι πολύ ερωτευμένοι και πλέον ετοιμάζονται πυρετωδώς για το Survivor All Star, το οποίο και είναι προ των πυλών. Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα από τον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και πλέον μέχρι και σήμερα είναι αχώριστοι και ήδη έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και συγκατοικούν.

Λίγο πριν την αναχώρησή τους για τον Άγιο Δομίνικο, το ζευγάρι, εν όψει και των γιορτών, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια εξόρμηση στη Θεσσαλονίκη για να απολαύσουν τον ρομαντισμό της πόλης και την ομορφιά της, τώρα που όλα είναι στολισμένα υπέροχα.

Εννοείται πώς τόσο ο Σπύρος Μαρτίκας όσο και η Βρισηίδα Ανδριώτου μοιράστηκαν μαζί μας μερικά στιγμιότυπα από την εκδρομή τους στην συμπρωτεύουσα και εντυπωσιαστήκαμε!

Ο Μαρτίκας και η Ανδριώτου στην Θεσσαλονίκη!
(Instagram / @spirosmartikas)