Με Τάκη Καραγκούνια και άλλους 4 παίκτες - ''Κόβει'' την ανάσα το νέο trailer για το Survivor all star

Θα γίνει χαμός με αυτές τις συμμετοχές!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με Τάκη Καραγκούνια και άλλους 4 παίκτες - ''Κόβει'' την ανάσα το νέο trailer για το Survivor all star

Οι εξελίξεις σχετικά με το Survivor all star είναι απολαυστικές, καθώς βλέπουμε καθημερινά να επιβεβαιώνονται νέα πρόσωπα και συμμετοχές, που άλλες περιμέναμε και άλλες όχι (δείτε εδώ τι συμβαίνει με τον Βασάλο και το trailer που δεν έχουμε δει για εκείνον).

Το νέο λοιπόν trailer, που κυκλοφόρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στα social media του προγράμματος έχει βάλει νέες φωτιές, καθώς το κοινό γνωρίζει πλέον 5 νέους παίκτες του ριάλιτι και επίσημα την πρεμιέρα και τις ημέρες προβολής του παιχνιδιού.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από το Πρωινό μας, η παραγωγή κάνει τα trailer διαδοχικά και μάλιστα η Ελένη Χαμπέρη, της οποίας το όνομα δεν περιμέναμε στο all star, υπέγραψε και γύρισε το βίντεο την τελευταία στιγμή.

Το πρώτο όμως και πιο πολυσυζητημένο όνομα είναι αυτό του Τάκη Καραγκούνια με τον παίκτη να έχει αφήσει ιστορία μέσα από τον εκρηκτικό του χαρακτήρα αλλά και τις εντάσεις, που βλέπαμε γύρω από εκείνον.

Το 4ο trailer με τους νέους παίκτες του Survivor all star

Στη συνέχεια πολύ ενδιαφέρουσα θα είναι και η επιστροφή του Περικλή Κονδυλάτου, του Κώστα Παπαδόπουλου και της Μελίνας Μεταξά., αφού ο καθένας και η κάθε μία έχουν δώσουν πολύ διαφορετικά στοιχεία με το χαρακτήρα τους και τις αθλητικές τους επιδόσεις.