Survivor All Star: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μεταμορφώνεται σε... αγρότη - To χιουμοριστικό σχόλιο της Έλενας Χριστοπούλου

Πως τον προτιμάει;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μεταμορφώνεται σε... αγρότη - To χιουμοριστικό σχόλιο της Έλενας Χριστοπούλου

Το πρωί της Πέμπτης (22/12) στην πρωινή εκπομπή «Πρωινό μας» μετά τα πρώτα θέματα της εκπομπής, δεν γινόταν να μην αναφερθούν στο επερχόμενο ριάλτι επιβίωσης, το Survivor All Star. Το πρόσωπο που είχε την τιμή να σχολιαστεί, ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και μερικοί ακόμη.

Στην φωτογραφία που ανάρτησε, στάθηκε η Έλενα Χριστοπούλου που το πρωί στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έγινε θέμα συζήτησης (δείτε εδώ τι συμβαίνει) και έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο για το κορμί του και την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

Τα σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Το πρωί, λοιπόν, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, που σε καθημερινή βάση τώρα ειδικά που πλησιάζει η έναρξη του νέου κύκλου του Survivor αναφέρονται στις εξελίξεις, μίλησαν για το trailer και την σχετική ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου, που τον μεταμόρφωσαν σε... αγρότη.

Η Έλενα Χριστοπούλου δεν μπορούσε φυσικά να το αφήσει ασχολίαστο, αν σκεφτεί κανείς μόνο το επάγγλεμα της και την εξωτερική εμφάνιση του παίκτη, που θα τον δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης μαζί με άλλους που έκλεισαν πριν από λίγες μέρες (δείτε εδώ ποιοι θα είναι σίγουρα).

Η γνωστή μάνατζερ μοντέλων αναφέρθηκε στο σώμα και την ομορφιά του, λέογντας ότι είναι κρίμα με τέτοιο κορμί και πρόσωπο να τον βάζουν να κάνει το αγρότη με ρούχα και να τον κρύβει ένα αυτοκίνητο. Είναι γνωστό βέβαια, ότι ο Κώνσταντίνος Βασάλος είναι personal trainer, κάτι που έχει ώς αποτέλεσμα να έχει ένα καλύγραμμο και όχι μόνο κορμί.

«Με τέτοιο κορμί, να τον βάζουν να φωτογραφίζεται με ρούχα, ε αν είναι δυνατόν δηλαδή, εγώ το λέω, από άποψη επαγγελματική», είπε αυτό και γέλασε στην συνέχεια η Έλενα Χριστουπούλου.

Στην συνέχεια, η Φαίη Σκορδά, είπε χαρακτηριστικά: «Το θέμα μας είναι το τι ρούχα θα φορούν οι παίκτες του Survivor».