Survivor All Star: Τους κρατάνε για το τέλος - Οι τέσσερεις παίκτες που θα μπουν αλλά δεν έχουν δείξει ακόμα τα πρόσωπά τους

Καλομελέτα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Τους κρατάνε για το τέλος - Οι τέσσερεις παίκτες που θα μπουν αλλά δεν έχουν δείξει ακόμα τα πρόσωπά τους

Το Survivor All Star ξεκινάει επίσημα στις 8 Ιανουαρίου μέσα από το κανάλι του ΣΚΑΪ. Οι παίκτες θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο την τρίτη ημέρα του καινούργιου χρόνου και πριν προλάβουν να το καταλάβουν θα μπουν ξανά στον στίβο μάχης.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί πάνω από τους μισούς παίκτες οι οποίοι θα συμμετέχουν φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο μέσα από την εκπομπή του ίδιου καναλιού, Πρωινό μας, ανακοινώθηκαν και τέσσερα ονόματα τα οποία δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα σε κάποιο τρέιλερ, γιατί τα δικά τους δεν έχουν γυριστεί.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Βασάλο (δείτε εδώ τι θα συμβεί και πώς θα χωριστούν τα ζευγάρια του παιχνιδιού) την Ασημίνα Χατζηανδρέου, την Χριστίνα Κεφαλά και την Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία μόλις χώρισε με τον επί 3 μήνες σύζυγό της.

Οι ώρες και οι ημέρες που θα προβάλλεται το ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Όσον αφορά το πότε θα τους δούμε στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει και το ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής, πρεμιέρα το Survior All Star θα κάνει στις 8 Ιανουαρίου και θα προβάλλεται στις 21:00 από Κυριακής έως και Τετάρτη, όπως δηλαδή συνέβαινε πάντα.

Μάλιστα, πριν ακόμα αρχίσει έχει ήδη βγει στη φορά και η ημερομηνία του τελικού του παιχνιδιού, εάν όλα πάνε πάντα σύμφωνα με το σχέδιο (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθεί).