Τη βάζουν εκτάκτως στο Survivor all star - Η παίκτρια που θα βάλει ''φωτιές'' ανάμεσα σε Βασάλο και Βαλαβάνη

Ποια θα είναι αυτή και τι σχέση έχει με τον Κωνσταντίνο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τη βάζουν εκτάκτως στο Survivor all star - Η παίκτρια που θα βάλει ''φωτιές'' ανάμεσα σε Βασάλο και Βαλαβάνη

Ο κακός χαμός έχει δημιουργηθεί με τον νέο κύκλο του Survivor all star, που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ με τα δύο νέα trailer, που κυκλοφόρησαν να λύνουν τη σιωπή σχετικά με το ποιοι θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο (δείτε όλους του παίκτες του παιχνιδιού εδώ).

Η συμμετοχή λοιπόν, που όλοι περιμέναμε και έκανε μεγάλη εντύπωση είναι αυτή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη καθώς ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε αποκαλύψει από μόνος του, πως θα είναι στο παιχνίδι (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση της Βαλαβάνη).

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, πως οι δύο τους δε θα είναι στην ίδια καλύβα αλλά σε ξεχωριστές παραλίες, όπως και άλλα ζευγάρια. Αυτό ωστόσο, που ετοιμάζει η παραγωγή να δούμε στους δέκτες μας θα δημιουργήσει έντονη ίντριγκα.

Μια πρώην παίκτρια, που είχε συμμετάσχει με μεγάλη επιτυχία και εκείνη στο παιχνίδι, με έντονο το κομμάτι του αθλητισμού λέγεται, πως γνωρίζει το Βασάλο και πως είχαν έρθει κοντά.

Το πρόσωπο που συζητάει να βάλει η παραγωγή στο Survivor all star

Αυτό, που κάνει σε πολλούς όμως εντύπωση είναι η εικόνα, που θα έχουν τα δύο παιδιά με τη φήμη χωρισμού να επικρατεί έντονα, ενώ παράλληλα συζητιέται έντονα το ενδεχόμενο σχέσης Βασάλου - Σοφιάνας Αβραμάκη.

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι καλά. Δεν υπάρχει κάτι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Δεν έχω καν επαφή με τον άνθρωπο. Δεν ήμασταν μαζί στην Πάρο το καλοκαίρι, δεν πήγα στην Πάρο φέτος το καλοκαίρι.

Βλέπω ότι του έχουν χρεώσει 2-3 σχέσεις με διάφορες του χώρου. Για μένα, αν μπορώ να μιλήσω, όχι δεν έχω σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Αντικειμενικά είναι πάρα πολύ ωραίος άντρας» ,είχε πει χαρακτηριστικά η Σοφιάνα.

Και επειδή η αλήθεια είναι μία και μόνο εκείνοι τη γνωρίζουν, μέσα από το Πρωινό μας στον ΣΚΑΪ την Τρίτη 20/12 έγινε γνωστό, πως η παραγωγή ετοιμάζει να βάλει στο All star και την Αβραμάκη προκειμένου να φουντώσει το παρασκήνιο μεταξύ του πρώην ή νυν ζευγαριού; Ποιος ξέρει...