Πρόστιμο στο Έναστρον: Πόσα λεφτά θα πληρώσει ο σύντροφος της Δέσποινας Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης

Σιγά τ' αυγά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρόστιμο στο Έναστρον: Πόσα λεφτά θα πληρώσει ο σύντροφος της Δέσποινας Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης

Εννοείται πως πρώτο θέμα συζήτησης στις πρωινές εκπομπές το πρωί της Τρίτης 27/12, ήταν το πρόστιμο που επέβαλε ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, πριν από λίγες ώρες στο νυχτερινό κέντρο, Έναστρον, όπου τραγουδά η Δέσποινα Βανδή.

Μια φωτογραφία του συντρόφου αυτής, Βασίλη Μπισμπίκης (δείτε την εδώ), στάθηκε ως αιτία και αφορμή ο Υπουργός να δεχθεί μηνύματα πως παραβιάζεται ο αντικαπνιστικός νόμος και... κάπως έπρεπε να πράξει κι αυτός, όπως είπε σε ανάρτησή του (δείτε εδώ τι έγραψε). Στην εκπομπή Happy Day, λοιπόν, σχολιάστηκε το γεγονός αυτός και έγιναν κάποιες παραπάνω αποκαλύψεις.

Το πρόστιμο και η απάντηση του Έναστρον

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε αρχικά: «Το νυχτερινό κέντρο στην ουσία αποδέχεται το γεγονός. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι – επειδή βγαίνω λίγο παραπάνω φέτος – παντού καπνίζουν το βράδυ στα νυχτερινά κέντρα, δυστυχώς ο αντικαπνιστικός νόμος καταστρατηγείται παντού. Μόνο στα εστιατόρια είναι σεβαστός».

Ο Δημήτρης Παπανώτας είπε στη συνέχεια: «Σε μια χώρα που στα νοσοκομεία δεν βρίσκεις κρεβάτι, γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος, μας ενόχλησε ο αντικαπνιστικός νόμος; Την ευαισθησία του ο κ. Πλεύρης δεν μπορεί να την εξαντλήσει στο να υπάρχουν ανθρώπινες συνθήκες στα νοσοκομεία για τους ασθενείς και την εξαντλεί στα μπουζούκια; Σε παρακαλώ τώρα! Υποκρισία».

«Αυτός είναι λαϊκισμός. Ο κ. Πλεύρης δεν μπορούσε να κλείσει τα μάτια σε αυτή τη φωτογραφία που αναπαράχθηκε στα social media», διαφώνησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τέλος, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου: «Αν δεν κάνω λάθος είναι 100 ευρώ για τον καπνιστή και 4.000 ευρώ στο νυχτερινό κέντρο» ενώ στη συνέχεια προβλήθηκε η ανάρτηση του νυχτερινού κέντρου:

«Αγαπητοί φίλοι,

όλοι γνωρίζετε ότι η μεγάλη οικογένεια του Έναστρον, η διοίκηση, οι καλλιτέχνες και οι δεκάδες εργαζόμενοι προσφέρουμε επί πολλά έτη υψηλό επίπεδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης σεβόμενοι πάντοτε την τήρηση των νόμων. Είναι προφανές ότι η προσπάθεια τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου είναι συνεχής και αδιάκοπη, μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες αφού δύσκολος ο έλεγχος εκατοντάδων πελάτων που διασκεδάζουν.

Μεμονωμένα, περιστατικά όπως αυτό που έλαβε σήμερα δημοσιότητα δεν μπορούν να ακυρώσουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλουμε όλοι μας. Η παρέμβαση του Υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη ενδυναμώνει την προσπάθεια της πολιτείας και την δική μας για την πλήρη απάλειψη του καπνίσματος στα κέντρα διασκέδασης.

Είμαστε σίγουροι ότι και με την δική σας συμβολή θα καταφέρουμε τα καταφέρουμε!

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος!»

Βασίλης Μπισμπίκης: Αγορά ζωής - Το οικόπεδο στην Κρήτη για τα μάτια της Δέσποινας Βανδή

Ο... κουμπάρος της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, Μανώλης Κονταρός, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast at star και αφού μίλησε για την ζωή και την οικογένειά του, αναφέρθηκε και στα πλάνα που έχει ο ηθοποιός για την συμβίωση και την σχέση του με την γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Ήταν ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της καριέρας μου. Κάθε μέρα ήμουν και κάπου αλλού και δεν πρόλαβα να κάνω διακοπές με την οικογένειά μου. Η αλήθεια είναι ότι έχω στερηθεί την οικογένειά μου και τώρα που τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, βλέπω πως δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές που θα έπρεπε. Και εγώ για την οικογένειά μου το έκανα. Με τα παιδιά μου έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι. Με συμβουλεύουν αυτά και όχι εγώ. Είναι οι καλύτεροι συνεργάτες μου. Ο γιος μου χειρίζεται τους λογαριασμούς μου στα social media. Τα μεγάλα μου παιδιά δε θέλουν να ασχοληθούν με το τραγούδι, αλλά το μικρό έχει τη σπιρτάδα» είπε αρχικά ο Μανώλης Κονταρός ενώ μίλησε και για το αγαπημένο του φιλικό ζευγάρι, τον Βασίλη και την Δέσποινα.

«Η Δέσποινα και ο Βασίλης είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι και με τιμούν με τη φιλία τους. Τους εκτιμώ και τους αγαπώ. Γνώρισα πρώτα τη Δέσποινα και μετά τον Βασίλη. Αλλά με τον Βασίλη έχουμε κάτι κοινό. Είναι κολλητός με τους παιδικούς μου φίλους από το δημοτικό. Είναι μάγκας. Είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι και δεν το κρύβουν (δείτε εδώ βίντεο με τα παθιασμένα φιλιά τους στα παρασκήνια του J2us). Αν προχωρήσουν τη σχέση τους θα μας το δείξουν. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Βασίλης αγαπά πολύ την Κρήτη και θέλει να βρει ένα οικόπεδο στον Αποκόρωνο, να φτιάξει ένα σπίτι, να κατεβαίνει όποτε έχει χρόνο, να ανταμώνουμε εκεί όλοι οι φίλοι. Άρα θα ζει και τον έρωτά του εκεί», σχολίασε ο Μανώλης Κονταρός.

Ο Δήμος Αποκορώνου συστάθηκε το 2010 σύμφωνα με το Πρόγραμμα «Καλλικράτης», με τη συνένωση των τέως Δήμων Αρμένων, Βάμου, Γεωργιουπόλεως, Φρε και Κρυονερίδας, καθώς και της Κοινότητας Ασή Γωνιάς, που έκτοτε αποτελούν Δημοτικές Ενότητές του. Ο Δήμος Αποκορώνου αποτελείται από 66 οικισμούς που έχουν οργανωθεί σε 33 Κοινότητες. Ως προς την εδαφική του επικράτεια, ο Δήμος Αποκορώνου ταυτίζεται σχεδόν απόλυτα με την πρώην επαρχία Αποκορώνου, με την εξαίρεση των οικισμών Καλάμι και Απτέρα (Μεγάλα Χωράφια), τα οποία υπάγονται διοικητικά στον Δήμο Χανίων (Δ.Ε. Σούδας). Η έκταση του Δήμου Αποκορώνου είναι 323,13 τετραγωνικά χιλιόμετρα και ο πληθυσμός του είναι 12.807 άτομα σύμφωνα με την απογραφή του 2011.

Έδρα του Δήμου είναι οι Βρύσες και ιστορική έδρα ο Βάμος. Δήμαρχος του Δήμου Αποκορώνου είναι ο Χαράλαμπος Κουκιανάκης.