Το αποκάλυψε 30 χρόνια μετά: «Από την αρχή η Μαρία ήταν...» - Ο Γιάννης Πλούταρχος μιλά για την κρίση στον γάμο του

«Οι σχέσεις χτίζονται με κόπο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το αποκάλυψε 30 χρόνια μετά: «Από την αρχή η Μαρία ήταν...» - Ο Γιάννης Πλούταρχος μιλά για την κρίση στον γάμο του

Δεν μιλά συχνά στις κάμερες κι έχει φροντίσει να κρατά την προσωπική του ζωή όσο μπορεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Γιάννης Πλούταρχος παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ευάννα Ζουμπούρογλου, η οποία προβλήθηκε στο Happy Day το πρωί της Τρίτης 27/12.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γυναίκα του, Μαρία (δείτε εδώ σπάνιες φωτογραφίες της), στον πατέρα του αλλά και στην τωρινή του συνεργασία με την Πάολα.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πλούταρχου

Αρχικά, ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την Πάολα λέγοντας ότι αποτελεί «μια εξαιρετική φωνή» αλλά παράλληλα τόνισε ότι «είναι μια μεγάλη καρδιά και τρυφερή ψυχή». Ο τραγουδιστής μίλησε επίσης για την πρώτη του εμφάνιση επί σκηνής, σε μαγαζί της Λιβαδειάς, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι επέλεγε να ερμηνεύει τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη.

Σε άλλο σημείo της συνέντευξής του, ο Γιάννης Πλούταρχος αναφέρθηκε στον πατέρα του και αποκάλυψε ότι τού ζητούσε να τον δηλώσει ως συμμετέχοντα στην εκπομπή «Να η ευκαιρία». «Του έλεγα “σε παρακαλώ πήγαινέ με εκεί να με ακούσουν” και μου έλεγε ότι ήμουν μικρός ηλικιακά», υπογράμμισε ο δημοφιλής ερμηνευτής.

Όσον αφορά τον γάμο και την σύζυγό του: «Ό,τι έχουμε κάνει το έχουμε κάνει μαζί, υπό αντίξοες συνθήκες. Οι σχέσεις χτίζονται με κόπο, περνάνε από διάφορα στάδια, αλλά εύχομαι να βγούμε νικητές. Πάντα υπάρχουν κρίσεις στα ζευγάρια.

Όταν γεννήθηκα με έβαλαν στη θερμοκοιτίδα γιατί είχα ίκτερο, μου έφεραν και τη Μαρία δίπλα και μου λένε αυτή είναι η γυναίκα σου. Είμαι από τα 23 μου χρόνια, είμαι τώρα 52…

Από την αρχή η Μαρία ήταν πίσω από τις κάμερες και προσπαθούσε να διαφυλάξει αυτό το πράγμα που σιγά σιγά χτίζεται. Έχει πολλά χαρίσματα, όσο μεγαλώνει γίνεται πιο σοφή, πιο υπομονετική, είναι πολύ έξυπνη. Τα έχει καταφέρει μια χαρά και την ευχαριστώ για όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πλούταρχος.