«Πρωινό μας»: Εκτός αέρα η Φαίη Σκορδά - Τι συμβαίνει στον ΣΚΑΪ

Ποιοι την αντικατέστησαν;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Πρωινό μας»: Εκτός αέρα η Φαίη Σκορδά - Τι συμβαίνει στον ΣΚΑΪ

Το πρωί της Τρίτης 27/12 η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Πρωινό μας» δεν προβλήθηκε, όπως ήταν προγραμματισμένο. Τι συνέβη και η παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της δεν έδωσαν το παρόν, μετά τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων;

Στο παρεθλόν, η εκπομπή του ΣΚΑΪ είχε ξανα μείνει εκτός αέρα τον ποηγούμενο μήνα, διότι τότε θα γινόταν κάποιες αλλαγές στο «Πρωινό μας» και το «Καλό μεσημεράκι», όπως και τώρα που προβάλλεται εδώ και μια εβδομάδα σε επανάληψη κάτι που δεν ήξερε η Ελένη Μενεγάκη και έκανε μια viral κίνηση (δείτε την εδώ).

Σε ό,τι αφορούσε την πρωινή ζώνη και την εκπομπή της Φαίης, εκείνη την Παρασκευή την αντικατέστησαν οι ''Δεκατιανοί'' με τους Πιτταρά και Γρηγοριάδη. Κάτι που έγινε και σήμερα 27/12 Δευτέρα.

Η αντικαταστάτες της Φαίης Σκορδά για αυτή την εβδομάδα

Στη θέση της μπήκε η παρέα των... «Δεκατιανών», που προσωρινά μετακόμισαν στην καθημερινή πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ, από το Σαββατοκύριακο, για λίγες μόνο ημέρες!

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν στις οθόνες μας στις 09:40 είδαμε τους Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη. Οι οποίοι στο ξεκίνημα της εκπομπής αναφέρθηκαν στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΙ και είπαν ότι για λίγες μόνο ημέρες θα τους αντικαταστήσουν και ότι θα επανέλθουν από την επόμενη εβδομάδα στο κανονικό Σαββατιάτικο ραντεβού του για την ενμέρωση του τηλεοπτικού κοινού τους, που μένουν σταθερά εκεί.

«Εδώ θα είμαστε παρέα μέχρι τις 12:00, παρέα με τη Φαίη και τη Σκορδά. Γι΄αυτή τη βδομάδα μόνο, μετά επανερχόμαστε κανονικά στην παρέα του Σαββατοκύριακου», είπαν μεταξύ άλλων οι παρουσιαστές κατά την έναρξη της εκπομπής.

Οι δεκατιανοί στην Θέση της Σκορδά!

Μιας και αναφέραμε "διακοπές" εκπομπών, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι και στο κανάλι του Alpha διακόπηκαν κάποια προγράμματα, όπως ο "Σασμός" και οι ήρωες θα μας αφήσουν για λίγο, λόγω Χριστουγέννων και το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου. Την ίδια ημέρα κατέβγασε αυλαία και ο «Παράδεισος των κυριών» που έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας κοινού. Στη δραματική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» τα μικρόφωνα του «Ονείρου» σίγησαν την Τετάρτη 21 του μήνα, ενώ για την κωμωδία «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» το τελευταίο επεισόδιο του 2022, το οποίο θα είναι εορταστικό, προβήθηκε την περασμένη Παρασκευή.