«Μου είχαν κάνει δώρο ένα πανάκριβο περιδέραιο και το...» - Η αποκάλυψη της Μπέσσυς Αργυράκη για το θλίβερό περιστατικό που βίωσε

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Μου είχαν κάνει δώρο ένα πανάκριβο περιδέραιο και το...» - Η αποκάλυψη της Μπέσσυς Αργυράκη για το θλίβερό περιστατικό που βίωσε

Το πρωί της Τρίτης (27/12) στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» μετά τα σχόλια του Κώστα Τσουρού για την γυμνή φωτογράφηση της Ιωάννας Τούνη (δείτε εδώ τι είπε) προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη της Μπέσσυς Αργυράκη.

Η γνωστή τραγουδίστρια που πριν από λίγο καιρό έκανε μια αποκάλυψη για την κόρη της και το μέλλον της (δείτε εδώ τα λόγια της) μίλησε στην εκπομπή του Mega για τον άνδρα της που αγαπά τόσο πολύ, τα κιλά και ένα θλιβερό περιστατικό.

Η αποκάλυψη της Μπέσσυς Αργυράκη για το θλιβερό περιστατικό

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Λιάνα Ζημάλη έδωσε συνέντευξη η Μπέσσυ Αργυράκη. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε και το πανάκριβο δώρο που της έκαναν και το ξέχασε μέσα σε ταξί. Η ίδια είπε ότι στο Dancing έχασε αρκετά κιλά, λόγω ότι χόρευε συνέχεια, πρόσεχε τι έτρωγε και με αυτόν τον τρόπο το κατάφερε.

Ακόμη, θεωρεί τον εαυτό της ευγνώμων για τον αγαπημένο της σύζυγο και την κατανόηση που έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, με το επάγγελμα που κάνει, διότι η ίδια έλειπε πολλές ώερς απ' το σπίτι. Επιπλέον αποκάλυψε ότι στις αρχές ζήλευε μόνο αυτή για το επάγγελμα του συζύγου της, κάτι που άλλαξε γιατι του έχει τυφλή εμπιστοσύνη.

«Από το dancing έχασα περίπου 15 κιλά, νιώθω ανάλαφρα, περπατάω και πετάω. Ο άνδρας μου έχει πολλή κατανόηση και στην περίπτωση μου χρειάζεται, κατανόησα κι εγώ τη δουλειά του γυναικολόγου. Εγώ ζήλευα τον πρώτο καιρό τον άνδρα μου, όχι εκείνος εμένα. Κάποτε μου είχαν κάνει δώρο ένα πανάκριβο περιδέραιο με μπριγιάν και το ξέχασα μέσα σε ένα ταξί», είπε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η Μπέσσυ Αργυράκη είπε επίσης: «Έχω αλλάξει λόγια τραγουδιού στην σκηνή, έπαθα μπλακ άουτ, δεν τα έχω καλά με τους στίχους. Ήταν να πάω προς το λαϊκό ρεπερτόριο, αλλά έθεσε βέτο στη δισκογραφική εταιρεία μια λαϊκή τραγουδίστρια και έμεινα στο μοντέρνο».