Κατερίνα Καινούργιου: Ξανά μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη; Βίντεο ντοκουμέντο

Όσα αποκάλυψε η ίδια

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @katken85)
(instagram / @katken85)

Το πρωί της Τρίτης (27/12) στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα» με αφορμή το δώρο που κέρδισε ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου, στο live του Σαββάτου (24/12) στην ψυχαγωγική εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη (δείτε εδώ το στιγμιότυπο) έκανε μια αποκάλυψη για το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων.

Μπορεί η παρουσιάστρια του Alpha να έχει χωρίσει με τον επιχειρηματία και να προχώρησε στην ζωή της (δείτε εδώ τον νέο της σύντροφο), αλλά την παραμονή των Χριστουγέννω βρέθηκαν στην ίδια παρέα. Πως έγινε αυτό;

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου και το αποκάλυψε σήμερα το πρωί στον αέρα της εκπομπής. Ο πρώην σύντροφός της είχε κάνει like σε ένα ποστ του Νίκου Κοκλώνη στο Instagram και κέρδισε το δώρο. «Ο Φίλιππος της Κατερίνας», είχε πει ο παρουσιαστής στον αέρα του show, το Σάββατο.

«Είναι ο ίδιος, τώρα θα πάρει κι άλλους followers. Αρχικά να σας πω ότι αυτό βγαίνει από το application. Ο Φίλιππος γνωρίζει τον Νίκο, έχουμε κάνει και παρέα και μιλάνε συνέχεια. Οπότε, ο Νίκος ανεβάζει τη φωτογραφία με το μωρό και επειδή έτυχε και ήμασταν μαζί, τυχαία, ήμασταν παρέα έξω, τι κάνει;

Η κατερίνα καινούργιου

Μου λέει "ωραία φωτογραφία ανέβασε ο Νίκος" και κάνει like και την επόμενη μέρα ήμουν με τους φίλους μου και μου το στείλανε! Την επόμενη μέρα ήμουν με τον Νίκο και παίρνει ο Φίλιππος τηλέωνο τον Νίκο και του λέει "που είναι η πρέσα μαλλιών που κέρδισα;". Είπα ότι την προηγούμενη ημέρα ήμασταν μαζί σε ένα κάλεσμα και εκείνη την ώρα έγινε αυτό. Δεν υπήρχε καμία αμηχανία», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.