Γιώργος Δασκαλάκης: Νέες εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του - Η ανάρτηση του στα social

Δείχνει αρκετά συνειδητοποιημένος

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γιώργος Δασκαλάκης: Νέες εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του - Η ανάρτηση του στα social

Ο Γιώργος Δασκαλάκης, που δίνει μάχη με τον καρκίνο, έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δίνοντας δύναμη σε όλους εμάς και τους ανθρώπους που νοσούν από αυτή και οποιαδήποτε άλλη αρρώστια. Ο τραγουδιστής, που πρόσφατα είχε μιλήσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την κατάσταση της υγείας του (δείτε εδώ τα λόγια του) έκανε ένα "δώρο" στους ακόλουθους του και του ενημέρωσε για τις εξελίξεις.

Ο γνωστός τραγουδιστής σύμφωνα με το protiekdosi.news. υπεβλήθη σε χειρουργείο κατά τη διάρκεια του οποίου του αφαιρέθηκε όγκος από τους λεμφαδένες και αναμένονται τα αποτελέσματα της βιοψίας σύμφωνα με το protiekdosi.news.

Ο ίδιος μάλιστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου μετά την επέμβαση και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης: «Αγάπες μου 1:0 για μας!!! Η Παναγία μαζί μας!!!».

Χειρουργήθηκε ο Γιώργος Δασκαλάκης

Οι νέες εξελίξεις με την υγεία του Γιώργου Δασκαλάκη

Με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιώργος Δασκαλάκης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως τις ημέρες των γιορτών, χάθηκε, γιατί δυστυχώς η υγεία του υποτροπίασε. Παρά τα όσα έγιναν έχει την ψυχική δύναμη κα δεν το βάζει κάτω γιατί μόνο αυτό του έμεινε και δεν τα πατάει με τίποτα.

«Καλημέρα Αγάπες μου και χρόνια καλύτερα!!! Χαθήκαμε τελείως αυτές τις Άγιες ημέρες αλλά ο φίλος σας υποτροπίασε.... Και εκεί που λες έχω τη δύναμη έχω τα κότσια να αντέξω τα πάντα τρως ένα Χαστούκι και σε καθηλώνει πάλι σε ένα κρεβάτι και νοιώθεις Άχρηστος και Ανήμπορος να κάνεις οτιδήποτε με αγκαλιά τους πόνους και τις σκέψεις για το μέλλον...

Δεν κλαίγομαι ξέρω τη κατάσταση....είμαι απόλυτα Ρεαλιστής....Απλά λυγίζεις...και όσοι περνάμε τον ίδιο Γολγοθά γνωρίζουν πολύ καλά τα εννοώ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και του χρόνου απλά να είναι ένα κακό όνειρο!!! Η Παναγία μαζί μας ΑΜΗΝ» έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Η ανάρτηση του στο Facebook!