«Περιμένουμε διάδοχο!»: Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στον αέρα του Super Κατερίνα - Άναυδη η Κατερίνα Καινούργιου

Είχαν χωρίσει πριν καιρό και τώρα περιμένουν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Περιμένουμε διάδοχο!»: Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στον αέρα του Super Κατερίνα - Άναυδη η Κατερίνα Καινούργιου

Μπορεί η σημερινή 27/12 εκπομπή, Super Κατερίνα, να ξεκίνησε με μια πολύ δυσάρεστη ανακοίνωση από την Κατερίνα Καινούργιου (δείτε εδώ τι αποκάλυψε) αλλά κατέληξε με μια πάρα μα πάρα πολύ ευχάριστη από τον καλεσμένο της.

Να σημειωθεί πως το εν λόγω ζευγάρι πριν από λίγο καιρό είχε χωρίσει αλλά τώρα επανασυνδέθηκαν και μάλιστα θα φέρουν στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Μπαμπάς για πρώτη φορά ο...

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τη σύντροφός του, Νάνσυ, που ζει στο Λονδίνο, και ήταν σήμερα (27/12) καλεσμένοι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. Οι δυο τους μίλησαν για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στο σύμφωνο συμβίωσης που θα γίνει άμεσα αλλά προχώρησαν και σε λεπτομέρειες για τον γάμο τους, στο ότι δηλαδή θα την βάψει και θα την χτενίσει ο ίδιος ενώ θα την ντύσει η μητέρα του και η Νάνσυ θα αλλάξει επίθετο και θα πάρει το δικό του!

«Ο Κωνσταντίνος είναι δώρο Θεού για μένα και είμαι ευλογημένη που ο Θεός μου έδωσε έναν τέτοιον άνθρωπο. Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ αληθινός και είναι πολύ ερωτικός.», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νάνσυ.

«Βγάζω μια μετροσέξουαλ εικόνα. Αναρωτιούνται όλοι αν είμαι γκέι αλλά εγώ το προκάλεσα αυτό. Βρήκα τη Νάνσυ, θα κάνουμε και παιδί», είπε ο Κωνσταντίνος από την άλλη κι έμειναν όλοι παγωτό!

«Είναι ο μόνος άντρας που σκέφτομαι για πατέρας των παιδιών μου. Τον νιώθω άνθρωπό μου», συνέχισε να λέει η σύντροφός του.

Όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής τον ρώτησε τι λέει η πεθερά για το μωρό, εκείνος είπε ότι δεν έχουν γνωριστεί ακόμα!