Τον προλόγισε η Καινούργιου - Ανακοινώθηκε ο χωρισμός στον αέρα του Super Κατερίνα

Περίπου ένα μήνα μετά τον αρραβώνα τους...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τον προλόγισε η Καινούργιου - Ανακοινώθηκε ο χωρισμός στον αέρα του Super Κατερίνα

Ένας χωρισμός ανακοινώθηκε στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, σήμερα 22/12 το πρωί. Αρχικά για το θέμα μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες πληροφορίες, ωστόσο, δεν έλειψαν και τα χιουμοριστικά σχόλια...

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που έχει χωρίσει ξανά στο παρελθόν λίγο πριν τον αρραβώνα του. Τελικά όμως, έδωσε δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του, έκανε τον αρραβώνα και έζησε στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Το τέλος όμως δεν άργησε να ξαναέρθει.

Για ακόμη μια φορά η ζήλια είναι ο λόγος του χωρισμού τους. Πριν μερικές ημέρες, τσακώθηκαν άσχημα λόγω ζήλιας και πήραν την απόφαση να δώσουν τέλος στη σχέση τους, καθώς η κατάσταση αυτή δεν τραβούσε άλλο.

Στον αέρα του Super Κατερίνα λοιπόν, έγιναν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες του χωρισμού

«Προχθές είχαμε έναν διαπληκτισμό για άλλη μια φορά. Δυστυχώς... Είναι πολύ στενάχωρο το γεγονός. Νομίζω είναι η δεύτερη φορά που της λέω να χωρίσουμε οριστικά. Και εγώ επειδή είναι λίγο της στιγμής και οξύθυμος εκείνη την ώρα μουλάρωσα, γαϊδούριασα και είπα τέλος, δεν θέλω να υπάρχει τίποτα που να σε θυμίζει. Και διέγραψα και το βίντεο των αρραβώνων (δείτε εδώ το βίντεο)», αποκαλύφθηκε στον αέρα της εκπομπής.

Όπως ανέφερε μετά από ερωτήσεις, η σύντροφός του είναι ζηλιάρα και δεν καταλαβαίνει πως η δουλειά του είναι να συναναστρέφεται με γυναίκες και πως είναι πολύ κοινωνικός με αποτέλεσμα να ζηλεύει πολύ.

Μάλιστα, σχολίασε πως αυτό έχει συμβεί ξανά όταν έδειξε τους κοιλιακούς του (δείτε τι ακριβώς είχε συμβεί). «Δεν είναι ωραίος, είμαι πολύ ωραίος», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Αυτή είναι η σύντροφός του

Μπορεί συνήθως να μας απασχολούσε για την κόντρα του με την Μαρία Αντωνά και τα ''στολίδια'' που ανταλλάζουν μεταξύ τους, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ τώρα απασχολεί για άλλο λόγο. Αυτός ο λόγος είναι η σύντροφός του Νάνσυ με την οποία έχει μοιραστεί μερικά πολύ τρυφερά στιγμιότυπα στο instagram από προσωπικές του στιγμές.