Την κρατάει στην αγκαλιά της - Ολόκληρη γυναίκα η ξανθιά κόρη της Μαριάννας Τουμασάτου

Έχει μεγαλώσει πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η αγαπημένη ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου, που τη βλέπουμε σήμερα να παίζει με μεγάλη επιτυχία σε μεγάλες και γνωστές σειρές, έχει μεγάλη αγάπη για την υποκριτική, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια.

Αυτό άλλωστε φαίνεται και μέσα από δηλώσεις, που συχνά κάνει αλλά φυσικά και από το γεγονός, πως κάθε χρόνο βρίσκεται σε θεατρική δουλειά (δείτε εδώ πως ήταν πριν 30 χρόνια η ηθοποιός με καστανά μαλλιά).

«Θα δούλευα πάντα γιατί αυτή η δουλειά είναι επιλογή, δεν είναι μόνο θέμα βιοπορισμού. Βέβαια, δεν θα δούλευα τόσο πολύ γιατί θα είχα τη δυνατότητα να γνωρίσω πολιτισμούς και ομορφιές του κόσμου, αλλά σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν θα κρατούσα τα χρήματα μόνο για τη διασκέδασή μου και για την εξασφάλιση μιας εύπορης ζωής. Σίγουρα θα έπιαναν τόπο και αλλού, σε πλάσματα που τα χρειάζονται πάρα πολύ», είχε πει η Μαριάννα Τουμασάτου.

H κόρη της Μαριάννας Τουμασάτου

Στη ζωή της η Τουμασάτου είναι εξίσου πολύ καλά και ευτυχισμένη αφού μαζί με τον ηθοποιό, Αλέξανδρο Σταύρου έχουν φτιάξει μία πολύ όμορφη οικογένεια μαζί με την 12χρονη σήμερα κόρη τους.

Η αλήθεια είναι, πως ο ηθοποιός δε συνηθίζει να κάνει συχνά εμφανίσεις και δηλώσεις και μάλιστα όσες δημοσιεύσεις έχουμε δει τις περισσότερες φορές τις βλέπουμε από τον ίδιο.

«Νομίζω ότι ό, τι έχει να πει τα λέει στις όχι τηλεοπτικές του συνέντευξης, τις γραπτές. Οπότε λέει κάποια πράγματα. Ο καθένας παίρνει μια απόφαση στο πώς θα το διαχειριστεί κι εκείνος έχει πάρει αυτή την απόφαση και νομίζω με αυτό περνάει πάρα πολύ καλά», είχε πει για τον Σταύρου η Τουμασάτου.

Σε κάθε περίπτωση απολαμβάνουν πιο ιδιωτικά την οικογένεια τους, ωστόσο μέσα από μία δημοσίευση, που φρόντισε να κάνει η ίδια η ηθοποιός στο instagram μαζί με την κόρη της μας δείχνει πόσο πολύ έχει μεγαλώσει αλλά και πόσο δεμένες είναι.

Μαριάννα Τουμασάτου - Κόρη