Γυναικεία υπόθεση στην Αράχωβα - Στο βουνό με τις δίδυμες και την αδερφή της η Χριστίνα Μπόμπα

Χαμογελούν όλες μαζί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instgaram - chrismpo
Instgaram - chrismpo

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν αποφασίσει για τις ημέρες των γιορτών να αφήσουν την Αθήνα και μάλιστα μαζί με τα δίδυμα και καλή παρέα βρέθηκαν στην Αράχωβα για να περάσουν εκεί τις γιορτές (δείτε εδώ την ανάρτηση από την Αράχωβα, που δημιούργησε ερωτηματικά).

Το ζευγάρι έχει αποδείξει, πως αγαπάει πολύ τα ταξίδια και μάλιστα, αυτό συνέβαινε πριν γίνουν γονείς αλλά και στη συνέχεια της ζωής μαζί με δύο παιδιά συνεχίζουν να κάνουν αποδράσεις ανενόχλητοι.

Σίγουρα τα επαγγελματικά τους είναι πολλά και πάντα θα εκκρεμούν ειδικά μετά το άνοιγμα του νέου τους μαγαζιού, με τους δύο να δείχνουν μέσα από δηλώσεις, πως έχουν ανησυχίες και για άλλες κινήσεις.

«Μας έχει περάσει από το μυαλό 1000 φορές να κάνουμε κάτι μαζί με την Χριστίνα αλλά η σκέψη από την υλοποίηση, απέχουν! Θα κάναμε κάτι για γονείς, αλλά να έχει λίγο τηλεθέαση, μην το βλέπαμε μόνοι μας», είχε πει μεταξύ άλλων ο Σάκης.

«Ο χρόνος με τα παιδιά είναι πολύ περιορισμένος! Στα δύσκολα θέλουν τη μαμά τους, στα παιχνίδια τον μπαμπά τους», είχε συμπληρώσει η Χριστίνα.

Οι ημέρες, που περνούν στην Αράχωβα ωστόσο είναι ξέγνοιαστες και μάλιστα μέσα από αναρτήσεις, που κάνει τόσο η Χριστίνα όσο και ο Σάκης στο instagram δείχνουν να έχουν να είναι όλα μαγικά.

Η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τις δίδυμες και την αδερφή της, Ελίνα

Μαζί με τους είναι και η αγαπημένη αδερφή της μανούλας, η Ελίνα Μπόμπα με την οποία η Χριστίνα μοιάζει πάρα πολύ και μάλιστα της έχει μεγάλη αδυναμία (δείτε εδώ τον γοητευτικό σύντροφο της Ελίνας).

«Είμαι τόσο τυχερή που έχω αυτή την αδελφή, την καλύτερή μου φίλη, τη μεγάλη μου αγάπη. Είμαι τόσο περήφανη για την τόλμη σου, την πορεία σου και όλα όσα είσαι. Χρόνια πολλά. Σ’ αγαπώ τόσο…», είχε γράψει σε ανάρτησή της η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα - Ελίνα Μπόμπα

Χριστίνα και Ελίνα Μπόμπα
Instgaram - chrismpo