«Τι είναι αυτό που ζω ρε..» - Σε μεγάλη ένταση η Μενεγάκη μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων

Τι της συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τι είναι αυτό που ζω ρε..» - Σε μεγάλη ένταση η Μενεγάκη μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα πέρασαν και μετά τη μικρή παύση, που είδαμε να κάνουν πολλές από τις εκπομπές, που βγαίνουν στον αέρα - κατά την κανονική ροή του προγράμματος - από την Τρίτη 27/12 είδαμε τις επιστροφές.

Μεταξύ αυτών λοιπόν και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία είχε σταματήσει για λίγες ημέρες την εκπομπή της ''Ελένη'', που παρουσιάζει στο Mega, με σκοπό να απολαύσει λίγες ημέρες πιο ανέμελα με την οικογένειά της (δείτε εδώ πως πέρασε τα Χριστούγεννα με τον Ματεό).

«Το βλέπω από τον Μάκη και την οικογένειά του αυτό. Όταν κόβουμε πίτες, δεν κόβουμε μία, μία είναι για εμάς και τα παιδιά που υπάρχει και ο τσακωμός ποιος θα το κερδίσει (το φλουρί), η άλλη είναι με τους γονείς μας και τα αδέρφια μας κλπ, εκείνοι κόβουν πάντα και ένα κομμάτι για τη δουλειά. Εγώ αυτό δεν το ήξερα», είχε πει σε άλλη εκπομπή της η παρουσιάστρια.

Και αφού λοιπό χαλάρωσε όσο μπορούσε την Τρίτη 27/12 όχι μόνο βγήκε ξανά στον αέρα και παράλληλα τη βλέπαμε σε σημεία να χάνει την υπομονή της και μονολογεί , ενώ πιο πριν μπορεί να αναφερόταν κανονικά σε κάποιον συνάδελφό της.

Σε κάθε περίπτωση η πρώτη ημέρα στη δουλειά είναι δύσκολη και αυτό βλέπουμε να ισχύει και για την Ελένη Μενεγάκη.

Η ένταση της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή Ελένη

«Μισό λεπτάκι βρε Ελένη μου που θέλεις να... Τι είναι αυτό που ζω ρε παιδιά; Θέλω να μιλήσω και έχω πάντα τη φωνή μου σε δεύτερο πλάνο τη φωνή της Ελένης. "Θα κάνεις αυτό", "θα πας σε εκείνο;", "θα πας εσύ στο άλλο", "θα μπούμε στο παράλλο", αφήστε με να τα πω...», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής.

Ελένη Μενεγάκη