Το φόραγε η Γκερέκου στην εφηβεία - Η Μαρία Βοσκοπούλου με παλιό ρούχο της μαμάς της

Μοιάζουν πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Βοσκοπούλου είναι ο καρπός του έρωτα της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου, οι οποίοι πάντα απασχολούσαν τα φώτα της δημοσιότητας μέσα από τον φλογερό τους έρωτα, που είχε την ίδια ένταση μέχρι να φύγει από τη ζωή ο τραγουδιστής (δείτε εδώ την κόρη και τη μαμά της Γκερέκου σε σπάνια βόλτα).

«21 χρόνια πριν ανήμερα της Παναγίας ήρθες στην ζωή μας κ μας γέμισες με την μεγαλύτερη χαρά. Το παιδί της Παναγίας έλεγε ο μπαμπάς σου... Σήμερα σε καμαρώνουμε γιατί είσαι ένα υπέροχο πλάσμα γεμάτο καλοσύνη κ αγάπη. Από τα βάθη της ψυχής μας, Χιλιόχρονη κ Ευλογημένη καρδιά μας. Σ' αγαπάμε πολύ. Εγώ από εδώ. Ο μπαμπάς από Εκεί...», είχε γράψει χαρακτηριστικά στο προφίλ της η Γκερέκου για την κόρη της.

Η δημοσιότητα ωστόσο είναι κάτι, που δεν αρέσει καθόλου στην κόρη των καλλιτεχνών, αφού όπως έχει κάνει γνωστό η ίδια ηθοποιός έχει κάνει μια συγκεκριμένη συμφωνία με την κόρη της επί του θέματος.

«Η κορούλα μου απαγορεύει να μιλάω για εκείνη, όπως κάθε παιδί που σέβεται τον εαυτό του. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για το παιδί μου».

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις για την Γκερέκου είναι ομολογουμένως πολλές, ωστόσο όταν έχει χρόνο επιθυμεί να τον αφιερώνει στη μονάκριβη της, με την οποία σπάνια κάνει κάποιες αναρτήσεις στα social media.

Μια πολύ συγκινητική ήταν εκείνη, που είχε κάνει στο Instagram με τη Μαρία και τη θεία της, η οποία μάλιστα είχε φορέσει ένα ρούχο, που φόραγε και η μαμά της, όταν ήταν στην ηλικία της.

H Mαρία Βοσκοπούλου με το φόρεμα της Άντζελας Γκερέκου

«Είναι κάποιες απλές στιγμές που με συγκινούν βαθιά. Η εικόνα της σχεδόν 90χρονων αγαπημένης θείας με την κόρη μου να φοράει, για να της δώσουμε χαρά, το φόρεμα που μου είχε ράψει όταν ήμουνα έφηβη... Σπουδαία μοδίστρα η θεία Αφροδίτη.!! Δώστε αγάπη στους ηλικιωμένους μας!!!!!», έγραψε η Άνζτελα Γκερέκου στην ανάρτησή της.