«Βρήκαμε ένα παιδάκι στο δρόμο και το πήραμε» - ''Ραγίζει'' καρδιές η κίνηση της Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Μια πολύ ανθρώπινη κίνηση!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είναι μια πολύ πετυχημένη γυναίκα στο χώρο των μέσων και των περιοδικών, και μάλιστα συνεργάζεται εδώ και χρόνια με τον άνθρωπο της ζωή της και πατέρα της κόρης τους Σόφης, το Νάσο Γαλακτερό.

Η οικογένεια είναι πολύ δεμένη και αγαπημένη, καθώς ζουν τόσο αρμονικά μαζί και με τον γιο του Νάσου, τον Παύλο, τον οποίο η παρουσιάστρια αγαπάει σαν δικό της παιδί (δείτε εδώ τον Νάσο να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο με την κόρη του).

«Δέκα χρόνια από τη μέρα του γάμου μας σήμερα! Και ήταν τόσο ωραία εκείνη η μέρα στις 18 Αυγούστου του 2012 όσο και οι μέρες που ακολούθησαν και αυτό είναι το πιο σπουδαίο. Πάμε για τα επόμενα αγάπη της ζωής μου. Χρόνια μας πολλά και πάντα αγκαλιά», είχε γράψει η παρουσιάστρια χαρακτηριστικά για την επέτειο γάμου τους.

Η κόρη τους η Σόφη πρωταγωνιστεί στα social media και των δύο και μάλιστα συχνά η Νάνσυ μιλάει για εκείνη στην εκπομπή Στούντιο 4, που παρουσιάζει με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η ιστορία, που μοιράστηκε ωστόσο την Τρίτη 27/12 με το κοινό της, αναφορικά με μία κίνηση ανθρωπιάς, που έκαναν με την οικογένειά τους προκάλεσε ιδιαίτερη συγκίνηση.

Η αποκάλυψη της Νάνσυ Ζαμπέτογλου για την οικογένειά της

«Εμείς πήγαμε για κάλαντα στην γειτονιά, παραδοσιακά και όχι σε σπίτια στοχευμένα. Δεν γινόταν να την αφήσω μόνη. Στο δρόμο όμως βρήκαμε και ένα άλλο παιδάκι το οποίο ήταν πολύ απογοητευμένο γιατί δεν του άνοιγε κανείς. Καθόταν με το κεφάλι σκυφτό και όταν το ρώτησα τι είχε, μου απάντησε πως δεν είχε βγάλει ούτε ένα ευρώ. Το πήρα μαζί μου και στο τέλος μάζεψε 40 ευρώ», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου