Έγινε γιαγιά στα 53 της - Παρέα με τον εγγονό της πέρασε τα Χριστούγεννα η Πόπη Τσαπανίδου

Η τρυφερή φωτογραφία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μια πολύ ευτυχισμένη γυναίκα, η οποία με όσα δύσκολα συνέβησαν στη ζωή της έχει αποφασίσει να βλέπει τη θετική πλευρά των πραγμάτων και έτσι σήμερα μπορεί να δηλώνει ευτυχής με τις επιλογές της.

Η οικογένεια της μεγαλώνει και μάλιστα αυτός είναι και ο λόγος, που η Πόπη συχνά εκφράζει μέσα από τα social media το πόσο πολύ χαρούμενη είναι για τον γάμο της κόρης της αλλά και τον ερχομό του εγγονού της στη ζωή (δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτηση της για το γάμο της κόρης της).

«Στα πλοία που μας πήγαν και μας έφεραν. Στις παραλίες που γεμίσαμε αγάπη. Στην άμμο που μαζέψαμε και αναμείξαμε σε ένα μπουκάλι. Στα κύματα που πλατσουρίσαμε.

Στις αγκαλιές που δεν είχαν τελειωμό. Στις γλώσσες που μιλήσαμε. Στις σιωπές που ήταν τόσο γεμάτες. Στα τζιτζίκια που ψάχναμε. Στα ποτήρια που τσουγκρίσαμε.

Στις οικογένειες που ενώσαμε. Και σ αυτό το χεράκι που κρατά το δικό μου και κάνει τα πάντα πολύχρωμα. Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι έχουμε τρεις ακόμα εποχές να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε ακόμα καλύτερες αναμνήσεις», είχε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου για το εγγονάκι της.

Η Πόπη Τσοπανίδου αγκαλιά με το εγγονό της

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων, μπορεί να είναι νεότατη όμως ο μικρός Έκτορας ήρθε για να της δείξει ξανά το νόημα της ζωής και έτσι εκείνη απολαμβάνει με άνεση τον τίτλο της γιαγιάς.

Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν λοιπόν για εκείνη ξεχωριστά, τα οποία και πέρασε με την οικογένειά της και μάλιστα την Κυριακή 25/12 δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο instagram μία τρυφερή ανάρτηση με τον εγγονό της, τον οποίο και σύστηνε με μία γλυκιά κίνηση στους ακόλουθούς της.

«Χρόνια πολλά. Υγεία και χαρές», έγραψε η Πόπη Τσαπανίδου.

Τσαπανίδου και εγγόνι
tsapanidou - instagram