''Ρίγη συγκίνησης'' με το βίντεο της Συνατσάκη - Η στιγμή που ανακοίνωνε σε φίλους την εγκυμοσύνη της

Με αφορμή τα γενέθλια της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι και επίσημα πλέον μια λαμπερή μανούλα, καθώς από την ημέρα που ήρθε η κόρη της στον κόσμο μέσα από δημοσιεύσεις, που κάνει στο instagram βλέπουμε το πρόσωπο της να είναι γεμάτο φως.

Φυσικά αυτή ξαφνική αλλαγή στη ζωή της φέρνει κάποιες ψυχολογικές διακυμάνσεις, τις οποίες η instagramer μοιράστηκε με ένα αναλυτικό βίντεο στα social media με σκοπό να βοηθήσει και άλλες γυναίκες, που έχουν βρεθεί ή θα βρεθούν στη θέση της.

«Θεωρούσα ότι οι ορμόνες μου ήταν τέλεια. Μου συνέβη όμως αυτή η θλίψη όταν γυρίσαμε στο σπίτι από το μαιευτήριο. Ήταν η επιστροφή στο συνηθισμένο μας περιβάλλον σε μία… όχι συνηθισμένη συνθήκη. Είναι περίεργες αυτές οι αλλαγές, βάλε και τις ορμόνες μέσα… Εξαιτίας των δικών μου θεμάτων ψυχικής υγείας και των διαταραχών με το άγχος και των κρίσεων πανικού, ήταν πάντα οι κεραίες μου πολύ ανοιχτές με αυτό και είχα ενημερώσει το περιβάλλον μου.

Θέλω να ξέρετε, θέλω να με παρακολουθείτε μετά την εγκυμοσύνη. Είχα πει και στον ψυχολόγο μου μη μου συμβεί καμιά επιλόχειος -που αν συμβεί, θα το αντιμετωπίζαμε δεν με φοβίζει- απλά ήθελα να υπάρχει ένα σχέδιο δράσης. δεν είναι επιλόχειος τα baby blues. Αν κρατήσει το συναίσθημα αυτό της θλίψης περισσότερο από δύο εβδομάδες, τότε είναι καλό να μιλήσετε με έναν ειδικό ψυχικής υγείας», έγραψε στο βίντεο της η Μαίρη Συνατσάκη (δείτε εδώ το βίντεο).

Το σπίτι της Συνατσάκη λοιπόν και του Ίαν Στρατή έχει ένα ακόμη μέλος και το πιο σημαντικό της ζωής τους με την νέα μανούλα να γιορτάζει την Τρίτη 27/12 τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια της ζωής της.

Μάλιστα προς τη λήξη των γενεθλίων της, η Μαίρη δημοσίευσε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο, το οποίο περιείχε όλες τις στιγμές από τα 37 στα 38 της, καθώς μέσα σε αυτή τη χρονιά της συνέβη ό,τι πιο όμορφο είχε φανταστεί.

Το συγκινητικό βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη για τα γενέθλιά της

«Από τα 37 στα 38… μια νέα ψυχή δρόμος • Για να σε γνωρίσω • στα φετινά μου γενέθλια έχω το πιο πολύτιμο δώρο όλης της ζωής μου • δεν ζητάω τίποτα πια ♥️ [: «Το κέντρο του κόσμου», έγραψε στην ανάρτησή της η Μαίρη Συνατσάκη.