Βόλτα στην Πανεπιστημίου για Μπαλατσινού & Κικίλια - Πιο αδύνατη και ανανεωμένη από ποτέ η σύζυγος του Υπουργού Τουρισμού

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βόλτα στην Πανεπιστημίου για Μπαλατσινού & Κικίλια - Πιο αδύνατη και ανανεωμένη από ποτέ η σύζυγος του Υπουργού Τουρισμού

Μέρες χαράς για έναν παραπάνω λόγο στην οικογένεια Κικίλια-Μπαλατσινού. Τα Χριστούγεννα είναι πια η αγαπημένη τους εποχή, αφού αυτό το διάστημα πριν από δύο χρόνια υποδέχονταν τον μονάκριβο γιο τους. Στις 25 Δεκεμβρίου είχε τα γενέθλιά του ο μικρός Παναγιώτης-Αντώνιος (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει και σε ποιον μοιάζει), με τους γονείς του να μην μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους σε κάθε τους εμφάνιση, όπως μαρτυρούν και τα πρόσφατα φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Το YOU συνάντησε την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια σε μια βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας...

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

με athleisure look και μεγάλα κέφια, αφού είναι ολοφάνερο ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών δεν τους πτόησαν. Χαρακτηριστικό είναι πως, ενώ διέσχιζαν τον κεντρικό δρόμο της Πανεπιστημίου, ο Υπουργός Τουρισμού δεν δίσταζε να σταματήσει για να χαιρετίσει όλο χαμόγελο τον κόσμο που τους αναγνώριζε και ήθελε να τους ευχηθεί «καλές γιορτές», ανταποδίδοντας κι εκείνος με τη σειρά του.

Ευδιάθετοι και χαμογελαστοί, λίγη ώρα αργότερα επέστρεψαν σπίτι τους για να περάσουν στιγμές θαλπωρής, αφού αυτές οι μέρες είναι αφιερωμένες στην οικογένειά τους και στον γιο τους, που όσο μεγαλώνει τον χαίρονται όλο και περισσότερο, αφού ο μικρός τούς ακολουθεί σε πολλές ευχάριστες στιγμές. Πρόσφατα, μάλιστα, ήταν κι εκείνος παρών στα παραδοσιακά κάλαντα της Κρήτης, που απήγγειλε ο Όμιλος Βρακοφόρων του νησιού στο Υπουργείο Τουρισμού, καθώς και στην αναμνηστική φωτογραφία που έβγαλαν για τα φετινά «Χρόνια πολλά».

Βασίλης Κικίλιας Τζένη Μπαλατσινού

Βασίλης Κικίλιας Τζένη Μπαλατσινού περιοδικό you

«Η ζωή μας είναι οι άνθρωποί μας»

Ήρθε στη ζωή τους για να τους γεμίσει με χαρά. Tο ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2019 στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, δεν έχει κρύψει την απέραντη ευγνωμοσύνη που νιώθει για τη γέννηση του μικρού Παναγιώτη-Αντωνίου. «Η ζωή μας είναι οι άνθρωποί μας, η οικογένειά μας», λέει ο Βασίλης Κικίλιας, δείχνοντας εμφανώς συγκινημένος για όσα έχει ζήσει μέχρι σήμερα στο πλευρό της συζύγου του.

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη 28/12, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ