«Τι να κάνει στο My Style Rocks» - Η Μέγκι Ντρίο "σταυρώνει" τον Δημήτρη Σκουλό

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Τι να κάνει στο My Style Rocks»  - Η Μέγκι Ντρίο

Το πρωί της Τετάρτης (28/12) στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Μέγκις Ντρίο. Το γνωστό μοντέλο, που πριν από μερικές μέρες είχε αναφερθεί στο ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον κάποιου (δείτε εδώ σε ποιον) μίλησε στην κάμερα του Alpha για το My Style Rocks.

Η Μέγκι Ντρίο είναι από τυος ανθρώπους που όταν είναι μιλήσουν στις τηλεοπτικές κάμερες και να κάνουν δηλώσεις δεν συγκρατείται και πάντα λέει την αλήθεια της.

Η δήλωση της Μέγκι Ντρίο για τον Δημήτρη Σκουλό

Για τον σύντροφό της και τα θέματα που είχαν μεταξύ τους μίλησε η Μέγκι Ντρίο στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η ίδια απάντησε, επίσης, και για τον Δημήτρη Σκουλό.

Τις ημέρες των Χριστουγέννων το μοντέλο τις πέρασε με τον σύντροφο της, που είχαν κάποια προβλήματα τον τελευταίο καιρό, όπως αποκάλυψε και οτι δεν τις αρέσει να μιλάει για αυτά τα πράγματα. Ακόμη, η Μέγκι Ντίο είπε ότι ο Δημήτρης Σκουλός δεν κάνει για το ριάλιτι μόδας, γιατί δεν έχει ούτε φωτογραφήσεις, ούτε τίποτα απ' οσα γνωρίζει αυτός και ο τομέας που ασχολείται. Η ίδια δεν δίστασε να "στάξει" δημητήριο για τον φωτογράφο.

«Πέρασα τα Χριστούγεννα πολύ ήρεμα, μόνο με τον σύντροφό μου. Είχαμε περάσει κάποια θέματα, αλλά δεν μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτά. Είναι πράγματα που συμβαίνουν σε όλα τα ζευγάρια. Δεν θα ήθελα στη ζωή μου να είναι όλα τέλεια και καλά, θα ήθελα και λίγη ένταση», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

Η Μέγκι Ντρίο είπε στη συνέχεια: «Τι να κάνει ο Δημήτρης Σκουλός στο My Style Rocks; Φωτογράφος είναι. Τι να πει; Αν φόρεσε καλά το σακάκι με το παπούτσι; Είμαστε σοβαροί; Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να γίνονται».