«Τι με ρωτάτε; Λες και είμαι η...» - Τα "καρφιά" του Τάκη Καραγκούνια

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Τι με ρωτάτε; Λες και είμαι η...» - Τα

Το πρωί της Τετάρτης (28/12) στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη του Τάκη Καραγκούνια. Ο πρώην παίκτης του Survivor, που τον είδαμε στο trailer της νέας σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης (δείτε το εδώ) μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του Alpha για τα όσα έχουν ακουστεί τον τευλευταίο καιρό.

Ο Τάκης Καραγκούνια παρομοίασε τον εαυτό του με μια γνωστή παρουσιάστρια, που ασχολείται με το να "ζευγαρώσει" κόσμο και φυσικά αναφέρονταν στην Αννίτα Πάνια.

Τα καρφιά του Τάκη Καραγκούνια

Για τα σχόλια που είχε κάνει για την Ελευθερία Ελευθερίου απάντησε ο Τάκης Καραγκούνιας, σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ανέφερε ότι νιώθει και αυτός κολακευμένος όταν μια τόσο όμορφη κοπελα, όπως η Ελευθερία Ελευθερίου δεν τον "γιώνει" και νιώθει κα η ίδια ωράια για τα όσα είπε ένας άνδρας για αυτήν. Επιπλέον, ο Τάκης Καραγκούνιας είπε ότι θα ήτνα μεγάλη του χαρά εαν η τραγουδίστρια θα έμπαινε στο ριάλιτι επιβίωσης μαζί του, γιατί ποιος ξέρει.

«Και εμένα με κολακεύει με τη σειρά μου όταν μία όμορφη γυναίκα σαν την Ελευθερία μιλάει κολακευτικά γι’ αυτά που είπα. Είπα κάτι ρε παιδιά και το έχετε κάνει τρενάκι. Είπα ότι η Ελευθερία είναι από τις όμορφες κοπέλες που έχουν συμμετάσχει στο Survivor.

Θα είναι μεγάλη μου χαρά αν θα ξανασυμμετάσχει. Την έχω γνωρίσει την Ελευθερία, είναι ένα πολύ καλό παιδί, αλλά ως εκεί. Μη φτιάχνετε εδώ πέρα τώρα έρωτα, κάστρα, πριγκίπισες, Ρωμαίους και Ιουλιέτες. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Για το αν θα τα ξαναβρούν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Τάκης Καραγκούνιας είπε: Ρε παιδιά, δεν ξέρω, τι με ρωτάτε; Κάνετε λες και είμαι η φίλη μου η Αννίτα Πάνια που έκανε τα συνοικέσια κάποτε. Τι ερωτήσεις είναι αυτές;».

ΠΗΓΗ Τα