Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη για το δεύτερο παιδί στον αέρα του Mega Καλημέρα

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη για το δεύτερο παιδί στον αέρα του Mega Καλημέρα

Το πρωί της Τετάρτης (28/12) στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» μετά την θεαματική είσοδο της Ελεονώρας Μελέτη μέσα στο πλατό της εκπομπής και το "διάγγελμα" καλημέρα που έκανε με την... ντουντούκα, έκανε μια απόκάλυψη που αφορά την οικογένεια της.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega, που πρόσφατα έκανε δηλώσεις για τις φήμες περί δεύτερης εγκυμοσύνης (δείτε εδώ τι είπε) μίλησε στον αέρα της εκπομπής για κάτι αρκετά σημαντικό.

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για το δεύτερο παιδί

Με αφορμή συνέντευξη του Δημήτρη Μακαλιά στο «Mega Καλημέρα», ο οποίος αναφέρθηκε στον ερχομό του δεύτερου παιδιού του, η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της μίλησαν για τις οικογενειακές σχέσεις και πιο συγκεκριμένα τις σχέσεις που είχαν με τα αδέρφια τους όταν ήταν παιδάκια.

Η Ελεονώρα Μελέτη πάνω στη συζήτηση, τόνισε πως η κόρη της Αλεξάνδρα δε θέλει καθόλου να ακούει για αδερφάκι. Η κόρη της είναι μόνο 4,5 ετών και δεν θέλει καθόλου να έχει ούτε σαν ιδέα ένα αδελφάκι για παρέα. Επίσηςν η παρουσιάστρια είπε ότι όταν την ρώτησαν εάν θέλει αδελφάκι, η κόρη της της απάντησε όχι γιατί θέλει να είναι μόνη της με πάρα πολλά νεύρα κιόλας.

«Για να καταλάβετε, η Αλεξάνδρα τώρα είναι 4,5 ετών. Αν τη δεις με τα μικρότερα παιδάκια, τα αγαπάει πάρα πολύ, τα προσέχει. Ένας άνθρωπος αν το βλέπει θα έλεγε “γιατί δεν της κάνετε ένα αδερφάκι;”

Αν πας στην Αλεξάνδρα και της πεις “θέλεις αδερφάκι;” θα πει “όχι, δε θέλω αδερφάκι, αν έρθει θα το πατήσω και θα το κάνω….”. Δε θέλει να ακούει για αδερφάκι.

Εγώ το επιχείρημα του να κάνεις δεύτερο παιδί για να έχει παρέα το πρώτο δε το δέχομαι. Δε θα κάνει την οικογένειά του το παιδί; Μια χαρά είμαστε όλοι, ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη.