«Αν χωρίσω, θα φταίτε εσείς και οι...» - Η αποστομωτική δήλωση της Έλενας Κρεμλίδου σε δημοσιογράφο

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Αν χωρίσω, θα φταίτε εσείς και οι...» - Η αποστομωτική δήλωση της Έλενας Κρεμλίδου σε δημοσιογράφο

Το πρωί της Τετάρτης (28/12) στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη της Έλενας Κρεμλίδου. Η γνωστή influencer, που πριν από λίγες μέρες μίλησε για την "μαύρη" υπόθεση με το revenge porn (δείτε εδώ τα λόγια της) αναφέρθηκε στον τηλεοπτικό φακό του Mega στο Survivor All Star και τον σύντροφο της.

Μέσα στο πλήθος ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους, η Έλενα Κρεμλίδου επειδή ήταν θα λέγαμε αρκετά άβολες όλες τους, απάντησε λίγο έντονα στους δημοσιογράφους. Σχετικά με τι όμως;

Η αποστομωτική δήλωση της Έλενας Κεμλίδου

Για το Survivor απάντησε η Έλενα Κρεμλίδου. Όπως τόνισε, δεν θα τη δούμε από την αρχή στο παιχνίδι, ωστόσο, έχει κάνει κάποια βήματα με την παραγωγή. Ακόμη, η γνωστή influencer μίλησε και για το χριστουγεννιάτικο δώρο που δεν της πήρε ο καλός της και είπε με χιουμοριστικό τρόπο να μην της το θυμίζουν γιατί συγχύζετε.

«Δεν μου πήρε χριστουγεννιάτικο δώρο ο σύντροφος. Εγώ του πήρα ένα μπουρνούζι, αλλά δεν το έδωσα ακόμα. Ο σύντροφός μου δεν μου πήρε δώρο, ούτε για τα γενέθλιά μου, μη με συγχύζεις», είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου.

Για το Survivor, η Έλενα Κρεμλίδου είπε ότι δεν θα την δούμε στην αρχή του ριάλιτι επιβίωσης και ότι έχει κάνει κάποια βήματα με την παραγωγή και μετά έγινε η πραγματική άβολη ερώτηση στην ίδια, που δεν την άφησε ασχολίαστη.

Πιο συγκεκριμένα η Έλενα Κρεμλίδου είπε χαακτηριστικά: «Σίγουρα δεν θα με δείτε στην αρχή στο survivor, έχουμε κάνει κάποια βήματα. Πριν το survivor ο σύντροφός μου δεν υπήρχε στο σύστημα, να κάνει υπομονή να περιμένει, δεν κατάλαβα. Παιδιά, αν χωρίσω, θα φταίτε εσείς και οι ερωτήσεις σας κι εγώ που λέω αλήθειες».