Ελένη Μενεγάκη: «Σήμερα...» - Ανακοίνωσε τα... δυσάρεστα με χαμόγελο στα χείλη

Ο σταθμός έχει ήδη προνοήσει ωστόσο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: «Σήμερα...» - Ανακοίνωσε τα... δυσάρεστα με χαμόγελο στα χείλη

Εντάξει για να μην υπερβάλουμε! Δυσάρεστα νέα σίγουρα για τους τηλεθεατές, ευχάριστα όμως για την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια του Mega εμφανίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 28/12, στο πλατό της με μια τόσο ευχάριστη αύρα και άκρως εκθαμβωτική, ντυμένη στα μωβ.

Πώς να μην έχει άλλωστε τέτοιο mood αφού πέρασε τόσο υπέροχες οικογενειακές ημέρες τα Χριστούγεννα (δείτε εδώ φωτογραφία που κυκλοφόρησε με εκείνη και τον Ματέο). Αφού καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες της δήλωσε:

Η ανακοίνωση της Ελένης

«Καλά μιλάμε τα γυαλιστερά μας δεν τελειώνουν. Καλέ τι ωραία γράφει αυτό το μωβ! Αυτοθαυμάζομαι. Αυτό το μωβάκι μ΄αρέσει. Τα χόρτασα βρε παιδί μου τώρα μες τα Χριστούγεννα. Σήμερα τελευταία μας εκπομπή, επιστρέφουμε με τα σχολεία, δεν μπορεί να γυρίσουμε πάλι πίσω με λαμέ και πούλιες».

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, από αύριο Ελένη τέλος! Τα λέμε από τη νέα χρονιά... Με μια γρήγορη ματιά στο πρόγραμμα, αύριο στην θέση της Ελένης ο σταθμός θα προβάλει την ταινία «Στον γάμο του καλύτερού μου φίλου».

Τα εορταστικά προγράμματα της Πρωτοχρονιάς

Τρία, δύο, ένα... καλή χρονιά! Τα κανάλια ετοιμάζουν λαμπερά ρεβεγιόν για να υποδεχτούν τον νέο χρόνο με εκλεκτούς προσκεκλημένους για την ψυχαγωγία σας μόνο.

ΕΡΤ1

Στο πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης θα ξεκινήσουν να το γιορτάζουν από νωρίς. Παραμονή Πρωτοχρονιάς, η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου στην εκπομπή «Δύο στη 1» (13.00) υποδέχονται στο στούντιο τους Δήμητρα Παπαδήμα και Απόστολο Γκλέτσο. Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ερμηνεύει υπέροχα τραγούδια, ενώ η Λίνα Ροδοπούλου μας λέει τα κάλαντα παίζοντας άρπα.

Στις 19.00, ο Γιώργος Καραμίχος υποδέχεται στο εορταστικό επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού γνώσεων «Πες τη λέξη», την Τζένη Θεωνά, την Αννα Πρέλεβιτς, τους δημοσιογράφους Απόστολο Μαγγηριάδη και Αλεξάνδρα Δουβαρά, τον σεφ Ανδρέα Λαγό και την ολυμπιονίκη Φανή Χαλκιά, οι οποίοι παίζουν για καλό σκοπό. Η ομάδα που θα κερδίσει θα προσφέρει το χρηματικό έπαθλο των 2.500 ευρώ στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Στις 22.00, ο Σπύρος Παπαδόπουλος με μια παρέα από πενήντα ξεχωριστούς καλεσμένους προσκαλούν τους τηλεθεατές σ’ ένα πρωτότυπο κεφάτο πρόγραμμα για να πούμε όλοι μαζί «1, 2, 3... Έρχεται το ’23» και να υποδεχτούμε με χαρά και αισιοδοξία τη νέα χρονιά. Τον ηθοποιό και παρουσιαστή πλαισιώνουν ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης και σολίστας του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, οι οποίοι ντύνουν μουσικά τη βραδιά! Τα τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου ερμηνεύει η Γιώτα Νέγκα, ενώ η Ρένα Μόρφη, θα μας χαρίσει πολλά αγαπημένα τραγούδια και διασκευές.

Τις τρεις ώρες της μουσικής βραδιάς υπογράφει η μπάντα «Οι μουσικοί του κουτιού». Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι αλλά συνθέτες γιορτάζουν μαζί μας την αλλαγή του νέου χρόνου και κάνουν απρόσμενα ντουέτα. Στις 23.50 το πρόγραμμα θα διακοπεί για λίγο προκειμένου το πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης να μεταδώσει απευθείας την εορταστική εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων, για να αποχαιρετίσουμε τη χρονιά που φεύγει και να υποδεχθούμε την καινούρια με χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία. Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, στις 19.00, οι μονομαχίες συνεχίζονται στο τηλεπαιχνίδι «Πες τη λέξη». Η ομάδα που θα κερδίσει θα προσφέρει το χρηματικό έπαθλο των 2.500 ευρώ στον σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων στο φάσμα του αυτισμού ΜΑμΑ.

Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, ανήμερα τα Θεοφάνια, στις 22.00 έρχεται ένα ακόμη εορταστικό επεισόδιο της σειράς «Τα νούμερα». Ύστερα από την κοινή τους νίκη ενάντια στη μαφία, ο Φοίβος και ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι. Καλούν τον Πάνο Μουζουράκη στη «Μάντρα», ο οποίος, όμως, έχει καταλυτική και συνάμα καταστροφική επίδραση σε όλα τα «νούμερα». Εν τω μεταξύ, ο Σταύρος Θεοδωράκης γυρίζει ένα επεισόδιο των «Πρωταγωνιστών» αφιερωμένο στον «Μουζού», περνώντας όμως από τη «Μάντρα», του κινεί την περιέργεια η πολυπλόκαμη προσωπικότητα του Θανάση (Θανάσης Αλευράς).

ΑΝΤ1

εορταστικό πρόγραμμα

Και φέτος το «Rouk Zouk special» με τη Ζέτα Μακρυπούλια φοράει τα γιορτινά του και καλωσορίζει αγαπημένα πρόσωπα. Ολοι τους παίζουν με ανεβασμένη διάθεση και για καλό σκοπό! Την Πρωτοχρονιά, στις 20.00 στο πλατό του τηλεπαιχνιδιού κάνουν ποδαρικό 10 υπέροχοι καλεσμένοι σε ένα άκρως διασκεδαστικό ντέρμπι ανάμεσα «Στο κάλαντο» με τους Φίλιππο Ιωάννου, Dat Lilly, Black Velour, Natasha Kay και Βενετία Καμαρά και «Στο κόκκινο» με τους Ελλη Κοκκίνου, Νικόλα Ράπτη, Γιώργο Λιβάνη, Πάνο Καλλίδη και Διονύση Μακρή. Ολοι οι καλεσμένοι υποστηρίζουν ότι είναι γουρλήδες, αλλά και πολύ ανταγωνιστικοί. Ποιος θα πάρει την πρώτη νίκη για το 2023;

ΜΕGA

Το Μεγάλο Κανάλι θα κάνει ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς (21.00) και μας προσκαλεί στο «Σπίτι με το MEGA» με τη Ρούλα Κορομηλά όπου το κέφι και τη διάθεση των τηλεθεατών θα ανεβάσουν ο Πάνος Κιάμος και ο Τόνι Σφήνος.

OPEN

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο «Open Weekend» η Ελένη Τσολάκη (09.50) υποδέχεται τον Χρίστο Αντωνιάδη και τον Ακη Δείξιμο που θα πουν αγαπημένα τραγούδια. Στις 21.00 η μουσική εκπομπή «Ο,τι αγαπώ» και ο Γιάννης Μπέζος φιλοξενούν τους Μελίνα Ασλανίδου, Μπέσσυ Μάλφα, Σοφία Παυλίδου, Μαρία Σολωμού, Δημήτρη Σταρόβα, Αντώνη Λουδάρο, Μίνω Θεοχάρη, Ρένο Χαραλαμπίδη, Σοφία Βογιατζάκη, Αννα Κουτσαφτίκη, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γιάννη Χατζηγεωργίου, Στέλιο Κρητικό, Τζένη Μπότση, Στέλιο Αντωνιάδη, Λάκη Γαβαλά, Νάντια Κοντογεώργη.

ALPHA

εορταστικό πρόγραμμα

Το κανάλι της Κάντζας μας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς. Τη διασκέδασή μας έχει αναλάβει το «Just the 2 of us» με τον Νίκο Κοκλώνη που θα παρουσιάσει ένα λαμπερό σόου με πολλούς προσκεκλημένους και πολλές εκπλήξεις και όλοι μαζί θα υποδεχτούμε τον καινούριο χρόνο.

STAR - ΣΚΑΪ

Τόσο το κανάλι της Κηφισιάς όσο κι εκείνο του Φαλήρου επέλεξαν να εμπλουτίσουν το πρόγραμμά τους με κινηματογραφικές ταινίες για όλη την οικογένεια και όλα τα γούστα στο πνεύμα των ημερών. Στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Αυτιάς ανήμερα της Πρωτοχρονιάς θα πει τη δική του «Καλημέρα» στο τηλεοπτικό κοινό και θα καλωσορίσει τη νέα χρονιά με πολύ μουσική και ξεχωριστούς καλεσμένους. Στο στούντιο της εκπομπής θα βρίσκονται ο Γιώργος Γερολυμάτος, η Κωνσταντίνα, ο Κώστας Λεφάκης, ο Κώστας Αποστολάκης, ο Σπύρος Πούλης, η Μαρία Φιλίππου και Αντώνης Καλομοιράκης.