Δεν τους νοιάζουν οι κριτικές - Η απάντηση των Μπισμπίκη & Βανδή μετά τα αρνητικά σχόλια για τα δημόσια φιλιά τους

Από τις διακοπές τους στην Αράχωβα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο κακός χαμός βλέπουμε να έχει γίνει τελευταία στα μέσα, τα οποία δε χάνουν ευκαιρία από το να ασχολούνται με τη σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή.

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και στα καλύτερά του κάτι, που δεν κρύβεται μέσα από κοινές αναρτήσεις τους και εξόδους. Η τελευταία μάλιστα επίσκεψη του Μπισμπίκη στο κέντρο, που εμφανίζεται η καλή του ήταν αφορμή για να ξεσπάσει σάλος.

Δεν ήταν τα καυτά φιλιά, που έδωσαν μεταξύ τους το σημείο, που πείραξε αυτή τη φορά τον κόσμο, αλλά το τσιγάρο, που φάνηκε να κρατάει ο Βασίλης, ενώ φίλαγε τη Δέσποινα (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Μάλιστα πάρθηκε απόφαση μετά την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας να επιβληθεί πρόστιμο στον ηθοποιό, καθώς κάπνιζε μέσα σε κλειστό χώρο. Φυσικά, η είδηση αυτή έφερε θύελλα αντιδράσεων - με πολλούς να υπερασπίζονται τον ηθοποιό - καθώς δεν είναι ο μόνος, που καπνίζει σε νυχτερινό κέντρο.

«Ξαφνικά ανακαλύψαμε στη χώρα της υποκρισίας ότι στα νυχτερινά μαγαζιά και στα μπουζούκια επιτρέπεται το κάπνισμα. Επειδή ο Μπισμπίκης που είναι ερωτευμένος πάει κάθε βράδυ στην Βανδή τη φιλάει. Μπράβο οι άνθρωποι, είναι το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της Ελλάδας. Εγώ τους χαίρομαι. Μακάρι να τύχαινε και σε μένα να ερωτευτώ.

Κάπνισε όπως καπνίζουν όλοι στα μπουζούκια. Ξαφνικά τώρα τον βγάλαμε στη σέντρα. Ο απαράδεκτος Μπισμπίκης. Έβγαλε ανακοίνωση ο Πλεύρης, έβγαλε ανακοίνωση το Έναστρον. Μιλάμε για την απόλυτη υποκρισία. Εγώ θα περίμενα τον κ. Πλεύρη να βγει και να πει ως νέος άνθρωπος – που τον στήριξα όταν ο πατέρας του βγήκε και χαιρέτησε χιτλερικά – είναι υγεία ο έρωτας», είχε πει για το πρόστιμο στον Μπισμπίκη ο Γιώργος Λιάγκας.

Η νέα φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή στην Αράχωβα

Το ζευγάρι, παρ΄ όλα αυτά προσπαθεί να μην επηρεάζεται από τα αρνητικά σχόλια και έτσι έφυγαν σε ένα ταξίδι για δύο στην Αράχωβα, κάτι που για συνεχόμενη φορά έφερε αντιδράσεις.

Ο λόγος αυτή τη φορά τα νέα φιλιά σε μαγαζί, που είχε βρεθεί το ζευγάρι για να φάει (δείτε εδώ το βίντεο), κάτι που για πολλούς θεωρήθηκε πέραν του δέοντος διαχυτικό.

Εκείνοι ωστόσο ζουν τον έρωτά τους και έτσι στη συνέχεια της Τετάρτης 28/12 ο Μπισμπίκης δημοσίευσε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο instagram μαζί με τη Δέσποινα, ως απάντηση σε όσα λέγονται.

Βανδή - Μπισμίκης
Instagram - Βασίλης Μπισμπίκης