«Έχει υποτροπιάσει, σκέφτεται το θάνατο...» - Σοκάρει η σύντροφος του Δασκαλάκη για τη μάχη του με τον καρκίνο

Η εξέλιξη της υγείας του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχει υποτροπιάσει, σκέφτεται το θάνατο...» - Σοκάρει η σύντροφος του Δασκαλάκη για τη μάχη του με τον καρκίνο

Ο Γιώργος Δασκαλάκης είναι ένας τραγουδιστής, που μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα μέσα από την κατάσταση της υγείας του, καθώς μόνος του βγήκε και μίλησε δημόσια για τη μάχη, που δίνει με τον καρκίνο (δείτε εδώ τις πρώτες του δηλώσεις για την ασθένεια).

Πρόσφατα μάλιστα την Τρίτη 27/12 έκανε μία νέα μακροσκελή ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο, με την οποία έκανε γνωστό, πως η κατάσταση του έχει επιδεινωθεί.

«Καλημέρα Αγάπες μου και χρόνια καλύτερα!!! Χαθήκαμε τελείως αυτές τις Άγιες ημέρες αλλά ο φίλος σας υποτροπίασε.... Και εκεί που λες έχω τη δύναμη έχω τα κότσια να αντέξω τα πάντα τρως ένα Χαστούκι και σε καθηλώνει πάλι σε ένα κρεβάτι και νοιώθεις Άχρηστος και Ανήμπορος να κάνεις οτιδήποτε με αγκαλιά τους πόνους και τις σκέψεις για το μέλλον...

Δεν κλαίγομαι ξέρω τη κατάσταση....είμαι απόλυτα Ρεαλιστής....Απλά λυγίζεις...και όσοι περνάμε τον ίδιο Γολγοθά γνωρίζουν πολύ καλά τα εννοώ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και του χρόνου απλά να είναι ένα κακό όνειρο!!! Η Παναγία μαζί μας ΑΜΗΝ». έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Μετά λοιπόν από την κυκλοφορία της συγκεκριμένης ανάρτησης το Super Κατερίνα του Alpha επικοινώνησε την Τετάρτη 28/12 με τη σύντροφο του τραγουδιστή, η οποία έδωσε νέες λεπτομέρειες για την εξέλιξη της υγείας του Γιώργου Δασκαλάκη.

Οι δηλώσεις της συντρόφου του Γιώργου Δασκαλάκη για την κατάσταση της υγείας του

«Ο Γιώργος έχει υποτροπιάσει εξαιτίας της θρόμβωσης που έχει πάθει στο αριστερό πόδι του. Αυτό έγινε ξαφνικά. Τον έχει καθηλώσει στο κρεβάτι, δυσκολεύεται να πάει ακόμη και τουαλέτα. Θα πάμε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Σκέφτεται συνέχεια τον θάνατο, δεν σταματάει να μιλάει για τον θάνατο. Εκεί που είναι δυνατός, εκεί τον παίρνει και από κάτω και μου λέει “Θα πεθάνω”. Τον στηρίζω με πολλή αγάπη και χιούμορ», είπε η σύντροφός του.