Τέλος η εκπομπή ''Ελένη'' από το Mega - Αποχαιρέτησε πρόωρα η Μενεγάκη το κοινό της

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τέλος η εκπομπή ''Ελένη'' από το Mega - Αποχαιρέτησε πρόωρα η Μενεγάκη το κοινό της

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα μία από τις από τις αγαπημένες παρουσιάστριες του κοινού με τα χρόνια της στην τηλεόραση να είναι πολλά και η επιτυχία της ακόμα μεγαλύτερη.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή της ''Ελένη'' μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων μαζί με το Ματέο και τα παιδιά με τις φωτογραφίες από τις εξορμήσεις τους να δείχνουν πόσο όμορφα πέρασαν (δείτε την εδώ στην αγκαλιά του Ματέο).

«Εμείς πήγαμε διήμερο στην ωραία παραλία της Βουλιαγμένης, Λέω που θέλετε να μαζευτούμε – γιατί όταν υπάρχουν παιδιά όλων των ηλικιών, είναι πολύ δύσκολο να τα μαζέψεις. Ήταν καταπληκτικά. Μόνο που ξύπναγες το πρωί και έβλεπες από το παραθυράκι σου τη θαλασσίτσα και ήταν ήλιος.

Εμένα μου φάνηκε λες και πήγα μια ωραιότατη εκδρομή. Έτσι την απόλαυσα και την έζησα 1-2 24ωρα και έτσι μου δόθηκε και η ευκαιρία να πάω στο Ελληνικό. Από τα παιδιά δεν ήθελε κανένα να έρθει εκτός από τη Μαρίνα. Δεν πειράζει, εμείς την πήγαμε τη βόλτα μας…», είπε η Ελένη Μενεγάκη για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η επιστροφή της λοιπόν συνέβη την Τρίτη 27/12, ωστόσο μέσα από όσα δήλωσε στην κάμερα του Mega, η ημέρα που θα επέστρεφε στις διακοπές της, δεν αργούσε και πολύ καθώς δε θα μείνει στον τηλεοπτικό αέρα τις ίδιες ημέρες με τους συναδέλφους της.

Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό

Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα θα επιστρέψει και πάλι στους τηλεθεατές της, τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023.

«Εμείς σήμερα ολοκληρώνουμε τον κύκλο μας. Σήμερα είναι η τελευταία μας εκπομπή. Θα κάνουμε και εμείς γιορτές, όπως και εσείς και μαζί με τα σχολεία πάλι πίσω. Χρόνια πολλά παιδιά. Να κάνετε μια σωστή ευχή για τη νέα χρονιά και μην ξεχνάτε την υγεία πάνω από όλα. Γεια σας», είπε η Ελένη Μενεγάκη.