21 χρόνια μετά το ''Είσαι το ταίρι μου'' - Η σκηνή που γυρίστηκε ξανά

Με Σοφία Βογιατζάκη και Βίκυ Σταυροπούλου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
21 χρόνια μετά το ''Είσαι το ταίρι μου'' - Η σκηνή που γυρίστηκε ξανά

Πολλές σειρές του παρελθόντος έχουν κάνει μεγάλη επιτυχία και αυτό φαίνεται από το γεγονός, πως εξακολουθούν να παίζονται στις επαναλήψεις και το κοινό να αφιερώνει χρόνο για να τις δει.

Μια από αυτές λοιπόν είναι το ''Είσαι το ταίρι μου'' στο Mega, το οποίο έχει αφήσει ιστορία και σίγουρα θα έκανε και σήμερα ακόμη μεγαλύτερη, αν το κανάλι αποφάσισε να κάνει ένα σίκουελ (δείτε εδώ άγνωστο περιστατικό για τη σειρά, που δεν είχε γίνει γνωστό).

Το δίδυμο μάλιστα, που είχε αγαπήσει πολύ το κοινό δεν είναι άλλο από τον Αλέξη Γεωργούλη και τη Βίκυ Σταυροπούλου, οι οποίοι μέσα από μία κοινή συνέντευξη, που έδωσαν εξήγησαν, πως περνούσαν στα γυρίσματα.

«Εάν δεν ήσουν εσύ δεν θα είχα πάρει αυτή την πορεία, ήμουν ταμένος ότι θα γίνω πολίτικος μηχανικός», είχε πει ο Αλέξης Γεωργούλης στην Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Βίκυ Σταυροπούλου είπε στη συνέχεια: «Ήμασταν ψαρωμένοι στα πρώτα γυρίσματα και το σκάσαμε με τη μηχανή για το διπλανό χωριό, προσποιούμενη ότι πονάει η κοιλία μου. Ρώτησα τον Αλέξη πώς να καθίσω στην μηχανή και μου απάντησε ότι δεν πρέπει να κάνω τίποτα, μονό να τον αγαπάω. Σε απόδραση από τα γυρίσματα για μπάνιο έκανα την άνετη και ο Αλέξης μου λέει: “τι; θα βάλουμε μαγιό;”».

Oι δυο τους αποκάλυψαν πως όταν έκαναν γυρίσματα καλοκαιριού μέσα στο καταχείμωνο τους έδιναν παγάκια για να μη φαίνεται το χνότο τους από το κρύο, ενώ χαραγμένες θα τους μείνουν οι αντιδράσεις τον θαυμαστριών του Αλέξη Γεωργούλη, οι οποίες φώναζαν το όνομά του και κρέμονταν από τα παράθυρα.

«Όταν έμεινες σπίτι μου σε πήραν χαμπάρι και την επομένη η πόρτα μου είχε γεμίσει σημειωματάκια», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου και συμπλήρωσε: «Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν στην παράλια όταν έπρεπε να φάω βραστά αυγά. Νόμιζα θα βγω με αναφυλαξία».

«Ήταν από τα πιο ευχάριστα και χαλαρά γυρίσματα που έχω κάνει εξαιτίας σου», είχε απαντήσει ο Αλέξης Γεωργούλης.

Το χιουμοριστικό βίντεο της Βίκυ Σταυροπούλου με τη Σοφία Βογιατζάκη

21 χρόνια λοιπόν μετά το τέλος της σειράς εξακολουθούμε και μιλάμε για εκείνη και έτσι το βίντεο, που δημοσίευσαν η Βίκυ Σταυροπούλου και η Σοφία Βογιατζάκη στο instagram έχει γίνει ανάρπαστο.

«Εμείς είμαστε στο θέατρο, εσείς όμως που είστε σπίτι ξέρετε τι να κάνετε;;;
Να βάλετε mega γιατί σήμερα ξεκινάει για ακόμη μια φορά ένα από τα ωραιότερα ταξίδια της ζωής μας-αν όχι το ωραιότερο-. Είσαι το ταίρι μου κι εσείς θα είστε το ταίρι μας κάθε βράδυ! 21:00 ακριβώς!».