Άσχημα νέα για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου - Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης

Αποκάλυψε αναλυτικά το περιστατικό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μοιράζεται καθημερινά μέσα από την εκπομπή της στην ΕΡΤ και στο Στούντιο 4 σκέψεις και γεγονότα, τα οποία έχουν συμβεί μέχρι σήμερα στη ζωή της και μάλιστα πολλά από αυτά, συνήθως βγαίνουν μέσα από τις συνεντεύξεις, που παίρνει (δείτε την εδώ να ξεσπάει σε κλάματα).

Πολύ συγκινητική ήταν για παράδειγμα η ιστορία, που εκμυστηρεύτηκε την Τρίτη 27/12 σχετικά με μία ανθρώπινη κίνηση, που έκανε μαζί με την κόρη της εν όψει των Χριστουγέννων:

«Εμείς πήγαμε για κάλαντα στην γειτονιά, παραδοσιακά και όχι σε σπίτια στοχευμένα. Δεν γινόταν να την αφήσω μόνη. Στο δρόμο όμως βρήκαμε και ένα άλλο παιδάκι το οποίο ήταν πολύ απογοητευμένο γιατί δεν του άνοιγε κανείς. Καθόταν με το κεφάλι σκυφτό και όταν το ρώτησα τι είχε, μου απάντησε πως δεν είχε βγάλει ούτε ένα ευρώ. Το πήρα μαζί μου και στο τέλος μάζεψε 40 ευρώ», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Στη συνέχεια λοιπόν και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή της Τετάρτης 28/12 μια νέα αποκάλυψη έμελλε να ακούσουμε από την παρουσιάστρια, η οποία έκανε γνωστό, πως είχε πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έπεσε θύμα απάτης

«Κάποιος απατεώνας έφτιαξε έναν λογαριασμό στο Facebook και υποστήριζε ότι είμαι εγώ. Έστελνε μηνύματα σε ανθρώπους που ξέρω, απαντούσε ως εγώ, ξεκινούσε με ένα απλό «Γεια σου, τι κάνεις;» ως Νάνσυ και μετά έλεγε «υπάρχει μία πλατφόρμα στην οποία εγώ μπήκα και έβγαλα λεφτά.

Ελπίζω κανείς ποτέ από εσάς να μην «ψήθηκε» ότι εγώ έχω στείλει ένα τέτοιο μήνυμα. Μου το λένε αυτό Παραμονή Χριστουγέννων, μπαίνω από άλλο κινητό και βλέπω ότι όντως υπάρχει ένας λογαριασμός με δικές μου φωτογραφίες, του γιου μου, του άντρα μου, της ζωής μας. Κάναμε αναφορές και τα λοιπά

Ενώ λοιπόν ψάχνω για να δω εάν αυτός ο λογαριασμός υπάρχει ακόμη, που δόξα τω Θεώ κατέβηκε, τι βρίσκω; Βρίσκω «Nancy Zampetogliris – Ουρουγουάη». Της έστειλα μήνυμα αυτής της κοπέλας, δεν ξέρει αγγλικά. Μου έστειλε ένα «Holla!» σκέτο, εγώ της έστειλα «Hello! What a coincidence!», τίποτα δεν απάντησε. Θα το βρω να της το γράψω στα ισπανικά, θα επικοινωνήσω», είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου