Με κολάν και κροπ τοπ - Έτσι είναι το σώμα της Άννας Μπεζάν 3 μήνες μετά την εγκυμοσύνη της

Το μήνυμα που έστειλε για την επιλόχειο κατάθλιψη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Άννα Μπεζάν είναι μία πολύ νέα και παράλληλα τρυφερή μανούλα, η οποία πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το παιδάκι της, μαζί με τον γιο της Χριστίνας Παππά, Δημήτρη Παππά (δείτε εδώ πως πέρασαν όλοι μαζί τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό).

Όντας, μαμά, πια όποτε βρίσκει τον χρόνο ασχολείται αρκετά με τα social media και μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους πράγματα από την ζωή της. Πριν από λίγες ώρες, όμως, δέχθηκε μια απίστευτη λεκτική επίθεση με αφορμή μια ανάρτηση που έκανε για το πως είναι το σώμα της τώρα, αφού έχουν περάσει τρεις μήνες από την γέννα του παιδιού της.

Η ανάρτηση της Άννας και τα σχόλια που ακολούθησαν

«Και στο σημείο αυτό επειδή αυτή είναι μία από τις πολλές αντιδράσεις που δέχθηκα να σας πω ότι πέρασα και εγώ επιλόχειο και όχι εύκολη και δεν έχω κάνει ούτε διατροφή ούτε έχω πληρώσει πέρσοναλ. Τυχαίνει απλά να με βοηθάει το σκαρί μου! Το αν νιώθω η δεν νιώθω καλά με το σώμα και το μοιράζομαι δεν νομίζω να έχει να κάνει με την οικονομική δυνατότητα», έγραψε η Άννα Μπεζάν και τα σχόλια που έλαβε ήταν πολύ αρνητικά.

Άννα Μπεζάν

«Ε και τι; Υπάρχουν γυναίκες που μετά την εγκυμοσύνη παλεύουν με επιλόχειο κατάθλιψη και με κιλά που δεν μπορούν να χάσουν επειδή δεν έχουν όλες τα χρήματα για γυμναστήρια, διατροφή και πέρσοναλ… Τι θέλετε να μας δείξετε; Όταν είσαι άτομο που δυστυχώς ή ευτυχώς σε παρακολουθεί κόσμος πρόσεχε τι μηνύματα περνάς», έγραψε ένας ακόλουθος στην κοπέλα.

Άννα Μπεζάν