Το περίμενε 23 ολόκληρα χρόνια - Η συγκινητική ανακοίνωση της Τάμτα

Η ανάρτησή της στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής της, όπως έγραψε χαρακτηριστικά και η ίδια, βίωσε η Τάμτα πριν από λίγες ώρες και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Συγκεκριμένα η αγαπημένη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στο οποίο χαμογελά άκρως ευτυχισμένη και κρατά στα χέρια της την ελληνική ταυτότητά της, κάτι που κυνηγούσε εδώ και 23 ολόκληρα χρόνια.

Η ανάρτηση της Τάμτα

«Μετά από 23 χρόνια επιτέλους… Μεγάλη χαρά και συγκίνηση», έγραψε η Τάμτα.

Τάμτα

Υπενθυμίζουμε πως η Τάμτα γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1981 σε ένα χωριό κοντά στην Τιφλίδα της Γεωργιανής ΣΣΔ όπου και πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Μεγάλωσε με τη μητέρα της (οι γονείς της είχαν πάρει διαζύγιο) και τον μικρότερο ετεροθαλή αδελφό της, Βλαντιμίρ (γενν. 1987). Από μικρή ηλικία έδειχνε ενδιαφέρον για τη μουσική αφού όταν ήταν μόλις πέντε ετών ξεκίνησε να τραγουδάει. Συμμετείχε σε παιδικά συγκροτήματα ενώ παράλληλα έκανε μαθήματα πιάνου και μπαλέτου.

Τον Απρίλιο του 1995, όταν ήταν μόλις 14 ετών, παντρεύτηκε με τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο φίλο της και λίγους μήνες αργότερα έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Άννυ (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει). Παράλληλα, συνέχισε τη φοίτηση της σε νυχτερινό σχολείο και έπειτα, με ιδιαίτερα μαθήματα, πέρασε στο Πανεπιστήμιο της Τιφλίδας. Μετά από έξι χρόνια γάμου, εκείνη ζήτησε διαζύγιο και εγκαταστάθηκε μόνιμα με την κόρη της στην Αθήνα, όπου ζούσαν ήδη η μητέρα και ο αδελφός της. Τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα ήταν δύσκολα και η ίδια βοηθούσε συχνά τη μητέρα της που καθάριζε σπίτια.