Το αποκάλυψε αφού έσβησε την τούρτα - Η ιδιαίτερη ευχή της Συνατσάκη με αφορμή τα γενέθλιά της

Δεν είναι και τόσο συνηθισμένη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαίρη Συνατσάκη εδώ και λίγο καιρό ζει το θαύμα της ζωής μαζί με τον αγαπημένο της Ίαν Στρατή, καθώς και επίσημα πλέον είναι γονείς, κρατώντας την κορούλα τους στα χέρια τους.

Το ζευγάρι απολαμβάνει αυτή τη νέα σελίδα στη ζωή του, όσο η Μαίρη ως νέα μανούλα προσπαθεί να βρει τα πατήματά της και φυσικά να διαχειριστεί τις αλλαγές στη ζωή της.

Μάλιστα η αγαπημένη instagramer την Τετάρτη 28/12 είχε τα γενέθλια της και παρά το γεγονός, πως θέλει να έχει ησυχία στο σπίτι για το μωρό, υποδέχτηκε λίγους καλούς φίλους για να γιορτάσουν τα 38 της χρόνια.

«Οι ευχές σας… αχ! Είστε ενα αριστούργημα και αληθινά σας ευγνωμονώ. 4 άνθρωποι σε τούτο το σαλόνι καταφέραμε δέκα λεπτά πριν φύγει η μέρα να κόψουμε την τούρτα. Δεν έχω γελάσει περισσότερο σε σβήσιμο κεριών και στα στοριζ μου θα καταλάβετε γιατί και επίσης δεν έχω ξανά τσιρίξει (χαμηλόφωνα) για τούρτα! Τα τελευταία χρόνια την τούρτα μου την ετοιμάζει η @adalivitsanou και μάλιστα πια, δεν της ζητάω καν εγώ τι θέλω να έχει.

Παίρνει έμπνευση και δημιουργεί κάτι μοναδικό και ταιριαστό με την ζωή μου. Κάπως έτσι φέτος άνοιξα το κουτί και αντίκρισα αυτήν την ροζ φαντασμαγορία που ονοματίζω “Οι τρεις γάτοι με τα δώρα” και… Το Πιτσίνι. Αυτο είναι λοιπόν. 38! Πιο έτοιμη από ποτέ / Let’s do dis», έγραψε η Συνατσάκη με αφορμή τα γενέθλιά της.

Η ευχή της Μαίρης Συνατσάκη ανήμερα των γενεθλίων της

Νωρίτερα μάλιστα η Μαίρη, την Τρίτη 27/12 πριν από την αλλαγή της ημέρας δημοσίευσε και ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές, από τη χρονιά, που πέρασε (δείτε εδώ το βίντεο) με την πιο σημαντική να είναι φυσικά η γέννηση του παιδιού της.

Στη συνέχεια έκανε και άλλα insta stories με αυτά να αποκαλύπτουν - αν και κανονικά δε συνηθίζεται - ποια ήταν η ευχή, που έκανε τη στιγμή, που έσβησε τα κεράκια της.

Συνατσάκη - Γενέθλια

Συνατσάκη - Γενέθλια