«Έδωσα το τεστ....» - Ο ευφάνταστος τρόπος που ανακοίνωσε η Τζούλια Κόλλια στον σύζυγό της την εγκυμοσύνη της

Πώς έγινε η γνωριμία του ζευγαριού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έδωσα το τεστ....» - Ο ευφάνταστος τρόπος που ανακοίνωσε η Τζούλια Κόλλια στον σύζυγό της την εγκυμοσύνη της

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη μίλησε το πρωί της Πέμπτης 29/12 η Τζούλια Κόλλια, η οποία αναφέρθηκε φυσικά στην εγκυμοσύνη της, αλλά και τη γνωριμία της με τον σύζυγό της.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν μερικές μέρες η ίδια από μια ανάρτηση που έκανε μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αποκάλυψε πως έχει κλείσει το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της. Συγκεκριμένα, πόζαρε με το σκυλάκι της και κρατώντας το θετικό τεστ εγκυμοσύνης στα χέρια, μοιράζοντας έτσι τα ευχάριστα.

«Ο charmie (αυτό το πλασματάκι που το τελευταίο 1 χρόνο έχει αλλάξει τη ζωή μας) κι εγώ στη κυριολεξία ξαφνιάσαμε τον μπαμπά @makrygiorgis.plasticsurgeon όταν εμφανίστηκε μπροστά του από το πουθενά με το τεστ στο στόμα.

Να λοιπόν ο λόγος που το τελευταίο καιρό απέχω λίγο από τα social, ο λόγος που η ρίζα μου κοντεύει να φτάσει στα αυτιά και ο λόγος που νιώθω συνεχώς εξαντλημένη!

Τα συναισθήματα αυτούς τους 3 μήνες πιο έντονα από ποτέ…εναλλαγές διάθεσης για κάτι παντελώς νέο και πρωτόγνωρο! Ήρθε η στιγμή λοιπόν και για εμάς @makrygiorgis.plasticsurgeon να υποδεχτούμε το πρώτο μας μπεμπάκι????σε λίγους μήνες από τώρα⏳», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της (δείτε εδώ την φωτογραφία).

Οι δηλώσεις της Τζούλιας Κόλλια για την εγκυμοσύνη της

Η Τζούλια Κόλλια λοιπόν, μιλώντας στην κάμερα της πρωινής εκπομπής, είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε 12 χρόνια μαζί. Περιμένουμε το πρώτο μας παιδί και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Από τις δύο πρώτες ημέρες είχα καταλάβει ότι ήμουν έγκυος. Έδωσα το τεστ εγκυμοσύνης στον σκύλο μας και το πήγε στον σύζυγο μου. Απ’ όταν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου, σταμάτησαν να με φλερτάρουν στα social media. Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε σε μία κηδεία».