Όνομα "φωτιά" - Ποιος θα αναλάβει τη θέση της Πόπης Τσαπανίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open

Μετά την ξαφνική παραίτησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Όνομα

Σαν βόμβα «έσκασε» την Τετάρτη (28/12) η είδηση πως η Πόπη Τσαπανίδου παραιτήθηκε ξαφνικά από το Open.κάτι το οποίο εξέπληξε τους πάντες, ωστόσο η ίδια δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα.

«Το ΟΡΕΝ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία παραιτείται για προσωπικούς λόγους. Από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας προσέφερε πολλά στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της αξιοπιστίας και αντικειμενικότητας του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων. Το ΟΡΕΝ την ευχαριστεί θερμά για την προσφορά της», ήταν η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Ποιος θα αναλάβει τη θέση της Πόπης Τσαπανίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open

Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό πως η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που ήταν και anchorwoman στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, θα είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, έγιναν αμέσως αλλαγές όσον αφορά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, μιας και μια άλλη δημοσιογράφος ανέλαβε τα ηνία του.

Ο λόγος για την Ματίνα Παπαδέα.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 29/12 μέσα από την εκπομπή Happy Day για τον Τίνα Μεσσαροπούλου, αυτός που θα αναλάβει μόνιμα τη θέση της Πόπης Τσαπανίδου δεν είναι η συγκεκριμένη δημοσιογράφος αλλά ο Νίκος Στραβελάκης, ο οποίος πρόσφατα πέρασε και μια περιπέτεια με την υγεία του.