«Από τη στιγμή που και η ίδια...» - Η δημόσια συγγνώμη της Μαρίας Αντωνά στην Σταυρούλα Χρυσαειδή 

Με αφορμή όσα είχε πει για τον χωρισμό της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Από τη στιγμή που και η ίδια...» - Η δημόσια συγγνώμη της Μαρίας Αντωνά στην Σταυρούλα Χρυσαειδή 

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με πρωταγωνίστρια την Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία λίγο καιρό μετά τον γάμο της με τον Παναγιώτη Τριβυζά, αποφάσισε να χωρίσει μετά από 5,5 χρόνια σχέσης, γεγονός που επιβεβαίωσε και η ίδια.

Συγκεκριμένα, η ίδια, με αφορμή την κυκλοφορία του trailer για το Survivor All Star, το οποίο επιβεβαιώνει την συμμετοχή της (δείτε το εδώ), πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και μίλησε για το διαζύγιό της.

«Ναι ισχύει, Καμιά φορά η ζωή τα φέρνει έτσι. Επιτρέπεται να πέσεις αλλά απαγορεύεται να μη σηκωθείς. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται» ήταν μια από τις απαντήσεις της για τον πρώην σύζυγό της. Μάλιστα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποφάσισε να τοποθετηθεί και για το τρίτο πρόσωπο που υποστήριξε η Μαρία Αντωνά πως ήταν ο λόγος χωρισμούς της (δείτε εδώ τι ακριβώς είπε δημόσια).

«Την απάντησή μου την έδωσε η δικηγόρος μου. Ευχαριστώ» απάντησε η Σταυρούλα. Με αφορμή λοιπόν το σχόλιο αυτό, η Μαρία Αντωνά θέλησε το πρωί της Πέμπτης 29/12 να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», για όλα όσα είχε πει.

Η συγγνώμη της Μαρίας Αντωνά στην Σταυρούλα Χρυσαειδή

«Λίγο πριν πάμε στο επόμενο θέμα, θα ήθελα να αναφερθώ σχετικά με κάποιες δηλώσεις που είχαν γίνει κατά τη διάρκεια της εκπομπής την προηγούμενη εβδομάδα. Μιλώ για την είδηση του χωρισμού της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Παναγιώτη Τριβυζά. Εγώ αναφέρθηκα σε κάποιες φημολογίες, οι οποίες ήθελαν να υπάρχει κάποιο τρίτο πρόσωπο. Από τη στιγμή που και η ίδια διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, οφείλουμε ένα συγγνώμη.

Και να απολογηθώ κι εγώ προσωπικά διότι μετέφερα κάποιες φημολογίες, οι οποίες δεν βασίζονται στην πραγματικότητα, οπότε ούτε τις υιοθετούμε ως εκπομπή ούτε κι εγώ μεμονωμένα. Οπότε, καλή συνέχεια, συγγνώμη αν την έφερα σε δύσκολη θέση και τη στεναχώρησα. Καλές γιορτές και πραγματικά ότι καλύτερο και στη συμμετοχή της στο Survivor», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής.